Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Bolu Yedigöller Gezisi
Berbat mengenden değilde öteki yol daha güzel ikisinide denedim iki hafta öncede oradaydım.Kışın en soğuk havada bile yedigöller 0 derecenin altına inmiyormuş dediler.
Ynt: Bolu Yedigöller Gezisi
Biz eşimle karavanla 12 Kasımdan 14 Kasıma kadar oradaydık.Eşim her şeyden korkan biri olmasına rağmen bu gece burada kalalım dedi gece çakal sesleri içinde uyumak sabah 07 00 de kalktığınızda karavanın etrafındaki sincaplar gece şelale sesiyle uyumak araçla çıkıp...
Ynt: Kim Nerede?
Yolu cok zorlu tuvaletler temiz su bol tuvaletlerde duş yerine kadar var.Karavan kamp yei var fakat elektrik yok. Akşam 17.00 den sonra hiç kimse yok.Biz eşimle birlikte tek başına doğayla başbaşa çakal sesleri içinde şehirden uzak kapkara bir ortamda iki gece konakladık.Bana...
Ynt: Forumda Ticari Amaçla Yapılan Paylaşımlar
Atiladiyi yaptığı yenilikleri bizlerle paylaştığı için teşekkür ediyorum ama bazı karavan firmaları paylaşma yerine bizlere yardımcı bile olmuyolar bu gibi şeylerlen uğraşacağınıza arka sokaktan büyğk götürenlerle uğraşın. Bunlar basit kalıyor...
Ynt: Kim Nerede?
Çarşamba günü saat 11.00 de Bayramoğlundan yola Karavanasam ile yola çıktık.Rotamız Yedigöller Boludan 42 km daha dağ yollarından (Bozuk dağ yolu) ortalama 25 km hız ile bir buçuk saatte yedigöllere ulaştık.Bozuk dağ yollarına rağmen geldiğimizde sanki kendimizi bir anda...