Arama sonuçlarınız

1. Minimalizm

Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Ynt: Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Arkadaş bulmanıza sevindim keyifli bir etkinlik diliyorum size. O tarihlerde bir ihtimal oralarda olursam bir çayınızı içmeye gelirim :)

2. Minimalizm

Ynt: Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Şuan için rotam ve zamanım bahsetmiş olduğunuz etkinliğe ne yazık ki denk gelemiyor. Sonrasında eşlik edebilirsiniz de ki kastınız nedir Fethiye turundan sonra başka bir etkinliğiniz var ise ve rotama uygun olursa memnuniyetle eşlik...
  3. Minimalizm

Ynt: Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Merhaba, Planım; Bilinmezliklere gitmek, insanların içine karışmak, biraz korku, heyecan biraz da tozun pisliğin içinde aç, susuz ve uykusuz kalmak istiyorum; egolarımı yenmek, kendimi tanımak ve Anadolu insanlarının içerisinde para ile...

4. Minimalizm

Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz?

Ynt: Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz? Bora bey ilginiz için teşekkürler, çantayı geçiş dönemi için kullanacağım ilerleyen zamanlar kaliteli almak elbette şarttır.
  5. Minimalizm

Ynt: Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz? Zaten belirttiğim aylar içerisinde kullanacağım için bende uygun olacağı düşüncesindeyim zira rüzgar ya da yağmur ile karşılaşmam sanırım o takvim aralığında. Teşekkür ederim.

6. Minimalizm

Ynt: Çadır, Sırt Çantası, Uyku Tulumu Ve Mat Yardımcı Olur Musunuz? Murat bey Haziran-Eylül dönemi aralığında kullanacağım.

7. Minimalizm

Arkadaşlar merhaba, Bu yaz çıkacağım Türkiye turu için bu 4 üründe karar kıldım sizlerinde görüşlerini ve profesyonel kişilerden yardım almak istediğim için teknik anlamda düşüncelerinizi merak ediyorum. Ürünler resimle görüldüğü gibidir;
  8. Minimalizm

Ynt: Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum Günceldir arkadaşlar.
  9. Minimalizm

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi Celal Bayar Üniversitesi - Muhasebe ve Vergi Uygulamaları (2 YIL) Eskişehir Anadolu Üniversitesi - Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri (3-4)

10. Minimalizm

Başlıkta da belirttiğim gibi Türkiye turu için arkadaş arıyorum 1 kişi ben maceracı, doğa tutkunu, farklı insanlar tanımak, kültürleri yerinde görmeyi seven biriyim macerayı ve seyahati seviyorum bunun yanı sıra İstanbul bölgesi Futbol hakemliği yapıyorum. Kapitalist düzene bir nebze karşı...

11. Minimalizm

Seyyah Yaşam Tarzı

Ynt: Seyyah Yaşam Tarzı Merhaba, Henüz tura çıkmadıysanız Haziran ilk haftası otostop ile Türkiye turu düşünüyorum. Yol arkadaşı düşünürseniz ö.m bekliyorum sizden.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.