Arama sonuçlarınız

1. S

Tekirdağ-Ayvalık güzergahı için gidilecek yer tavsiyesi istiyorum.

Ynt: Ynt: Tekirdağ-ayvalık Güzergahı İçin Gidilecek Yer Tavsiyesi İstiyorum. Çok şey kaçırdığıma eminim. :) :( Arkadaşım da benzer şeyler söyledi. O güzergahı kullanan biri olarak vazgeçirdi beni. :) GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2. S

Ynt: Ynt: Tekirdağ-ayvalık Güzergahı İçin Gidilecek Yer Tavsiyesi İstiyorum. Şu an ev ziyaretinde olduğum arkadaşım bu güzergahın benim için sıkıntılı olduğunu ve rotamı değiştirmemem gerektiğini söyledi. Rotamdan şaşmamaya karar verdim. GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  3. S

Ynt: Tekirdağ-Ayvalık güzergahı için gidilecek yer tavsiyesi istiyorum. Yasaksehir07, D110'dan Şarköy'e gitmek ile söylediğiniz güzergahdan Şarköy'e kadar gitmek arasında ne kadar bir süre farkı var. Bir bilginiz var ise paylaşırsanız sevinirim. Bugün Tekirdağ'a geldim ve yarın sabah saat...

4. S

Ynt: Tekirdağ-Ayvalık güzergahı için gidilecek yer tavsiyesi istiyorum. Sayın bayar28 ve yasaksehir07 önerilerinizi kesinlikle dikkate alacağım. Teşekkür ederim. Sayın bayar28 Sarımsaklı, Cunda Adası ve Şeytan Sofrası da Ayvalık'a vardıktan sonraki planlarım arasında. Sizin söylemeniz de iyi...
  5. S

Ynt: Tekirdağ-Ayvalık güzergahı için gidilecek yer tavsiyesi istiyorum. Kendimce bir rota çizdim. Bu güzergah hakkında bir bilgim olmadığı için araştırdığım kadarıyla kendimce bir rota çizdim. Kisaca anlatmak gerekirse: Tekirdağ'dan sabah 08:30'da yola çıkılarak Çanakkale Şehitliği'ne...

6. S

Merhabalar, 3-4 gün sonra nasip olursa İstanbul'dan Tekirdağ'a bir ev ziyaretine gideceğim. Oradan da Ayvalık. Gelibolu'dan feribot ile karşıya geçmeyi planlıyorum. Asıl amaç Ayvalık'ta 5-6 gün bir akrabamın yazlığında kalmak. Ayvalık'a vardıktan sonra da tavsiye edilecek yerlere günü birlik...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri