Arama sonuçlarınız

1. R

Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum.

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. İlanın açarken vermiş olduğum örneklerden yerinde incelemek adına kalktım gittim üşenmedim. Sağa olsun İstanbul trafiğinden sonra araç sahibi arkadaşlar beni bitirdi. İlanları öyle bi dolduruyolarki, full+full zannedersin fabrikadan az...

2. R

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. Birde 1 ve 3 numaralı ilanlardaki araçların tam modeli hakkında bilir kişi Seyit ustamızdan rica edelim, sol tarafında havalandırma çıkışımıdır nedir enteresan bi kapak var, orjinal kapalı diye iddası var arkadaşında 1 numaralı araç için...
  3. R

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. Tekrar merhaba, tabiki bu forumun amacı paylaşmak bilgilenmek/bilgilendirmek. Sizin emek,para,zaman harcayarak edindiğiniz deneyimler, başkasının bunları kaybetmemesine olanak sağlıyor. Umut bey'in de dediği gibi defenderdede durum farklı...

4. R

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. Fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Ancak sanayiye giderek birkaç usta ile görüştüğümde (Ankara) bana yolunacak kaz gibi yaklaşmaları ve fahiş fiyat vermeleri nedeni ile vazgeçmiş bulunmaktayım. Hatta ve hatta ne uğraşacaksın al...
  5. R

Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan

Ynt: Yeni Bir Defender 90 ; Alanya'dan Projenin maliyeti ile ilgili özelden mesaj atabilen olursa çok sevinirim. teşekkürler.

6. R

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. ne kadar bi mütçe?

7. R

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. Ben nerdeyse iki senedir ilanlara bakıyorum vakit buldukça, alacağımdan bakmıyodum öncedende. Eskiden daha orijinal istediğim tarzda araçlar daha fazlaydı, şimdi araçmı kalmadı ne olduysa eski modeller çok artmış yeni model kalmamış. Ya...
  8. R

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. Rıfat bey selam, arkadaş aracın toplanan biyerinin olmadığını,orjinal haliyle korunduğunu ve direksiyonunun hidrolik olmadığını söyledi. Arabayı görmedim ama o araca ufak tefek dokunsam bile çok harcarım gibime geliyor
  9. R

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. Ercan bey faceten üye oldum o linklere.araç satışına dair pek bir şey göremedim yedek parça adına çok güzel bi düşünce olmuş ama. İlk araç willymi cj mi yokmu cevap ::)

10. R

Ynt: Cj 5 Alacağım, Fikir Ve Görüşlerinizi Bekliyorum. Cj 5 hastalığım var küçüklükten beri. Amcamın vardı belki oradan kapmış olabilirim. Hobi bahçemiz var yolu engebeli arazi biraz, fırsat buldukça piknik göl fln yapıyoruz içimde bi off road isteği var gibi hissediyorum. Asfalttada kullanmam...

11. R

Öncelikle Merhaba, Burada her mesaja kıymetli deneyimlerini esirgemeden cevap veren ustadlara ayrı ayrı teşekkür etmek isterim. Bu aracı almaya karar vermemde baş etken oldular. Ankarada ikamet etmekteyim ve elektronik bilgisi dışında pek mekanik bilgim yok. Bir süredir forumda okuduğum...
  12. R

CJ cilere bir sorum olacak

Ynt: CJ cilere bir sorum olacak En üstteki kırmızı cj7 için sormuştum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-4200cc,hidrolik-direksiyon-full-off-road-donanimli.79-cj-94479137/detay/

13. R

Cj5 Öneri, Bilgilendirme, Paylaşım

Ynt: Cj5 Öneri, Bilgilendirme, Paylaşım Merhaba, ikinci aracı arkadaş kendi zevkine göre yaptırmış, hoşta duruyo ancak ben orjinaline sadık, yorumlanmamış bir araç düşünüyorum. İlk araç daha çok bana hitap ediyor, direksiyonun üstündeki gögüsü çıkarırdım ben alsaydım. Çok temiz ve bakımlı...
  14. R

Ynt: Cj5 Öneri, Bilgilendirme, Paylaşım 77 sonrası demişsiniz. Ben 78 model cj5 için görüştüm ne disk fren vardı ne ateşleme elektronikti, kasasıda cj3 gibi dar duruyordu. Neye göre anlıycaz bilinmeyenli denklem gibi vallahi :) Rıza AKDOĞAN Ankara - Cj5 Aday Adayı :D
  15. R

Ynt: CJ cilere bir sorum olacak Yok o konuda değil, araç için genel fikrinizi sormuştum. Almayı düşündüğüm bi araç çünkü. Cj7 olmasaydı görmeye gitmiştim çoktan.

16. R

Ynt: CJ cilere bir sorum olacak Seyit bey merhaba, araç hakkında sizin yorumunuzu alalım mı? :) Rıza AKDOĞAN 1983 ANKARA
  17. R

Ynt: Cj5 Öneri, Bilgilendirme, Paylaşım Kutluhan bey merhabalar. Araç fiyatına göre bana tuzlu gibi geldi motorunu bilmek lazım, çokta çekici gelmedi ama nedense. Bilmem siz ne dersiniz... Rıza AKDOĞAN 1.1.1983 ANKARA
  18. R

Ynt: Cj5 Öneri, Bilgilendirme, Paylaşım Mke hurdalığı diye yazmışlar ben forumun yalancısıyım :) , onun dışında malzeme ofisinden çıkma Dsi den ihale ile çıkma jeep leri biliyorum. Benimki kulaktan dolma tabi biraz araştırmak lazım Selamlar marmariscj7 isminiz yoktu kusura bakmayın. Kötümser...

19. R

Ynt: Cj5 Öneri, Bilgilendirme, Paylaşım Seyit bey üşenmemiş çok güzel, ayrıntılı cevaplar yazmışsınız teşekkür ediyorum. Ancak okadar şüpheci olursak deli gömleğini giymeye çok yaklaştık demektir. Çok haklı olduğunuz hususlar var, memlekette şeytana pabucunu ters giydirecek dolandırıcılar...
  20. R

Ynt: Cj5 Öneri, Bilgilendirme, Paylaşım Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ediyorum Seyit bey. Bu kitapları bi araştırıp edinmeye çalışacağım. Acelem yok, bolca araştırmadan çöp almayan biriyimdir zaten. Evladiyelik bi araç olur, kendim emek vermeyi severim, elimdende her iş gelir. Onu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri