Arama sonuçlarınız

1. M

2008 Grand Vitara Şanzıman Arızası

Merhaba arkadaşlar Bayram dönüşü aracım Yozgat ta yolda bıraktı beni. Daha öncesinde herhangibir arıza ya da belirti yoktu. Uzun yolda 350 km. yol aldıktan sonra market ihtiyacı için durdum. Kalktım biraz ilerdedikten sonra u dönüşü için geri vitese taktım zorlanarak zar zor geri geri geldi...

2. M

2008 Grand Vitara 2.0 At İçin Max.lastik Ebadı

Merhaba arkadaşlar 2008 Grand Vitara 2.0 AT aracım için araştormalarıma göre tüm arazi koşullarında kullanabileceğim en ideal lastik türü A/T tipi oluyormuş. 225 * 65 * 17 orjinal lastikleri A/T tipi lastikler ile değiştirmek istiyorum. Önceleri aracı yükseltmek istesem de artık böyle bir...
  3. M

26-27 Nisan 2014

Yanlış bir konu oldu arkadaşlar moderatör arkadaşlar silebilirse sevinirim.

4. M

Vitara Bakımı, Yakıt Tüketimine Etkisi Ve Lpg Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar Aracım 2008 model 5K 85000 km. 2.0 benzin otomatik Grand Vitara. Aracı geçen ay aldım ve geçmişi hakkında bilgi sahibi değilim. Araçla ilk 1,5 depo kullanım sonundaki şehiriçi ve şehirdışı benzin tüketimi ölçümlerim km.de 70 kuruş :( Önümüzde planladığımız uzun soluklu...
  5. M

Doğa Gezileri İçin 4x4 Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar Yayla, dağ yolları gibi asfalt olmayan yollarda beni yarı yolda bırakmayacak doğa gezilerimde kullanabileceğim 4x4 araç bakıyorum. Araç tek aracımız olacak ve zaman zaman ailecek de kullanabileceğiz. İşim yakın olduğu için yürüyüş yapmak amacıyla da araç kullanmıyorum, eşim...

6. M

Toyotanın yeni reklamı

Toyota aynı reklamı Türkiye'de yapacakmış, şoför aranıyor :) http://www.facebook.com/home.php#!/video/video.php?v=188016712504&comments

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri