Arama sonuçlarınız

1. DoganUygun

CJ-5 Restorasyonu İçin Usta (Mumkunse Kocaeli)

Arkadalar CJ-5'im var Kocaeli'nde üzerinde 1.7 alman ford motoru var orjınal sanzumanlı restore etmek ıstıyorum. difransıyelını bılmıyorum bana yardım edecek bır usta arıyorum nereyı tavsıye edersınız. ?

2. DoganUygun

SATILIK CJ-5 KOCAELİ (TAKASLI)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-jeep-yeni-foto...videolu-emniyet-mensubundan-satilik-cj-5-cok-diri-102693887/detay/ Merhabalar hayırlı satışlar herkeze. Öncelikle şunu belirteyim aracı 20 yıllık sahıbınden borçlarını temızleyerek aldık. Şu anda hiç bir vergi borcu...
  3. DoganUygun

Site Çok Yavas

Arkadaslar site çok yavas. Buna bir çozum getırmenız lazım

4. DoganUygun

Plaka, Vergi ve Muayne Borcu Hesaplama

Arkadaslr 1954 model 1.7 ford motorlu bır CJ-5'im var. Bu araç şu an cekme belgeli. Bizim adımıza çekme belgeli şeklinde aldığımız tarih 22.12.2011 tarihlidir. Plakada 2007 yılında çekmeye alındıgı yazıyor. Bu ve bunun gibi diğer borçları olup olmadıgını internet üzereinden nereden ogrenecegım...
  5. DoganUygun

CJ 5 Willys Aracı Vites Kullanımı ''YARDIM''

Merhabalar arkadaşlar size Kocaeli'nden yazıyorum. Bende 1954 Model Willys var. Üzerinde 1.7 Alman Ford motoru var. Orjinal 3 ileri şanzumani var. Ama araç 30u gecmiyor. 2. Vitese atamıyorum. Viteslerini çözemedim sanırım yardımcı olursanız sevinirim. Hangi vites nasıl olursa arazi, seri vs...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri