Arama sonuçlarınız

1. X

Suzuki Samurai 3d Modeli

başarabilirsem ekte çeşitli formlarda suzuki samurai araçlarının 3d modellerini paylaşacağım azcık model bilen arkadaşlar yapmak isyedikleri eklentileri modifikasyonları öncelikle bu 3d araç üzerinde uygulayarak gönüllerindeki formu araclarına yansıtabilirler. ekteki bütün araçları...

2. X

Off Road Işıklandırma Nasıl Olmalı

Merhabalar samurai için off road ışıklandırmasında olmaz da olmaz nedir? nasıl yapılmalıdır? ne tarz malzeme kullanılmalı? Örnek resimler ile bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi? Forumda Bu iş için biçilmiş bir kaptan varmı yardım alabileceğimiz? Yardımlarınız İçin şimdiden teşekkürler...
  3. X

Basit Güvenlik Sistemi

Malum bu araçların kapısı bacası yok gibi hırsızlığa karşı nasıl bir önlem alınmalı? Profosyonel bir hırsıza denk geldik mi hiç Şansımız yok isterse en kral sistem olsun adamlar dakikalar içinde götürüyor. Benim derdim stajyer hırsızların kurbanı olmayalım yeter. bende cçoook eskiden bir Toros...

4. X

Komple Boya Masrafı

Merhaba gezenbilir e üye olalı çok oldu ama yeni Samurai sahibiyim dolayısı ile yeni üyeyim. 96 model açık kısa kasa samuyu komple boyatmak istiyorum. ustayı çok zorlamasa da kaporta işçiliği de var biraz komple boya kaporta neye mal olur araç yeşil aynı renge yada mat yeşile boyatmak istiyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri