Arama sonuçlarınız

1. ALY87

Duster için amaca yönelik LASTİK seçenekleri:

Ynt: Duster İçin Amaca Yönelik Lastik Seçenekleri: cevap yazdığınız için teşekkürler. dacia duster (4x4 105 hp dci) benim ilk arabam bu yüzden deneyimsizim. buradaki yazıları okuyarak bir şeyler öğrenmeye ve arabamdan daha çok keyif alacak şeyler yapmaya çalışıyorum. bunlardan biri de bu...

2. ALY87

Duster için amaca yönelik LASTİK seçenekleri:

Ynt: Duster İçin Amaca Yönelik Lastik Seçenekleri: bence orijinal lastikler duster'a göre çok küçük. ben daha büyük bir lastik taktırmak istiyorum. ama kaç inçlik olacak bir fikrim yok. ayrıca yukarıda yazıldığı gibi sürtme yapabilir mi vs.. araçlarına orijinalden daha büyük lastik taktıran...
  3. ALY87

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 Dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) 110 hp 4x4 aracımı sürekli otomatik modda kullanıyorum. yol bilgisayarım 7.8 L/100 Km gösteriyor hep. Artık aracımı böyle kabul ettim. Ne kadar yakıyor diye soranlara 100 kilometrede 8 litre yakıyor diyorum. Forumda 5,6 litrelerden...

4. ALY87

dacia duster olmuş renault duster

Ynt: Dacia Duster Olmuş Renault Duster Mümkün değil. Renault'un Türkiye'de sattığı bir araç değil Duster. %100 Rusya tarafına gidiyorlardı.
  5. ALY87

Denizli-Ornaz Vadisi: 19 Aralık, Tek Kişilik Layt Bir Off-Road

Ynt: Denizli-Ornaz Vadisi: 19 Aralık, Tek Kişilik Layt Bir Off-Road Olgun ağabey resimler için teşekkürler. Ben yaklaşık 1 ay önce Duster aldım. Denizli'yi pek bilmiyorum zira öğrencilik için İzmir'de bulunuyordum. Burada bu tip sizin deyiminizle "light off road"lar çok ilgimi çekti doğrusu...

6. ALY87

Bir Doğa Harikası; Kefe Yaylası (Denizli Yatağan)

Ynt: Bir Doğa Harikası; Kefe Yaylası (Denizli Yatağan) mutlaka gidilecek bir yer olarak hafızama kazıdım. havalar ısınsın ilk fırsatta çadır kurmaya kefe yaylası'na gideceğim... teşekkürler selma hanım

7. ALY87

Denizli Gezilecek Yerler

Ynt: Denizli Gezilecek Yerler Selam hanım çok teşekkürler. Adı geçen yerleri Google Earth programında tek tek işaretleyip tatil günlerimde değerlendirmek üzere sakladım. Denizli'de yaşamaya yeni başlamış biri olarak bu bilgiler altın değerinde. Zira 4 aydır Servergazi ve Çamlık dışında...
  8. ALY87

Dacia Duster Yakıt bitti

Ynt: Dacia Duster Yakıt bitti Geçmiş olsun can sıkıcı bir durum. Dizel araçlarda çeyrek deponun altına düşmemeye dikkat etmek gerekiyor şeklinde pek çok deneyimli arkadaşımdan tavsiye almıştım. O yüzden çeyrek deponun altına düşürmeden kullanıyorum. Yol bilgisayarı tüketim konusunda yeterli...
  9. ALY87

Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi

Ynt: Evin Alt Katında Çekme Karavan Yapım Denemesi İlgiyle takip ediyorum. Sizi tebrik etmek için bu siteye üye oldum. Umarım güzel sonuçlar alırsınız. Kolay gelsin..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri