Arama sonuçlarınız

1. ogunozhan

Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri Arabayı aldığımda ilk İzmirde montajlattım ben istanbulda varmı araştırmadım irmirdeki yeride bu yerlisini yapan firmaya mail attım onlar tarif etmişti. sonra uğradım taşınmışlar bir daha tesadüf etmedi. izmir için soruyorsanız araştırıp söylerim

2. ogunozhan

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri Neyle ilgili usta?
  3. ogunozhan

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri Yandaki çapraz vidadan içindeki kelebeği biraz yukarıdan başlatınca ilk kalkışlardaki sorun düzeliyor. olay tamamen ayarla ilgili

4. ogunozhan

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri http://www.lpggazayar.com/blos-lpg-mikser-propane-carburator/ burada yedek parçaları kep ve hortumları var zaten
  5. ogunozhan

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri kesinlikle montaj ancak dediğim gibi yerlisinin diyaframı daha çok esniyor ben ikisinide gördüğüm için söyleyebileceğim bunlar yani anlatmak istediğim esnekliği daha fazla olan bir malzeme daha az sorun çıkarması gerekmez mi mantıken ithal malzeme...

6. ogunozhan

93 3K KARBÜRATÖRLÜ OTOMATİK VİTARA YAKIT SORUNU

Ynt: 93 3k Karbüratörlü Otomatik Vitara Yakıt Sorunu lpg de iyi ayar şart birde araç hava alıyorsa biryerleden hep yakıt artıyor hemde çekiş düşüyor

7. ogunozhan

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri kargosu vs si bir sürü para yerlisinin diyaframını üstüne oring koyup uyduracağız plastiğinide zaten yapıştırdık oldu ayrıca yerlide diyafram daha esnek ve ucuz gördüğüm kadarı ile ithal olanı çekince esnemiyordu yerlisi baya daha fazla elastik ve...
  8. ogunozhan

Defender 130 3,5 V8

Ynt: Defender 130 3,5 V8 şefim aracın motor fotosu varmı çiftli montaja baksak
  9. ogunozhan

Ynt: Karbüratörlü Araçlarda Blos Lpg Mikseri ürünün orjinalini yıllar evvel ebaydan satın almıştım yaklaşık maliyeti kargo üyelik ücreti vs 450 lirayı bulmuştu. sonrasında ürünü 2-3 yıl kullandım sorunsuz ve mikemmeldi ancak lpg beynindeki bir sorun nedeni ile ayar yapan ustan bir patlatma...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri