Arama sonuçlarınız

1. cenkpala

2.7 Wj Isınınca Yüksek Rölanti

aracım yol sıcaklığına gelince durduğu yerde gaz pedalına basıp bırakınca rölanti 1400 devirde kalıyor. vitesi d ye alınca normale dönüyor . tekrar p veya n konumuna getirince sorun olmuyor. sanki biraz gaz yiyormuş gibi ama rölantiye düşürünce hiç sorun yok. arıza kaydı vermiyor. çözemedim gitti

2. cenkpala

2.7 Crd Grand Cherokee De Gaza Basınca Devrin Düşmemesi.

2004 wj crd aracımda anlayamadığım bir sorun var. aracım ideal motor sıcaklığına ulaştığı zaman boşta gaza basınca sanki takılmış gibi 1300 devirde takılıp duruyor. vitesi d ye alınca normale dönüyor ve tekrar boşa alınca rölanti gayet normal. ama gaza basıp bırakıncaönce 1500 devire normal...
  3. cenkpala

Wj 2.7 Beşinci Enjektör.

aracın enjektör bakımlarını yapabilmek için sadece 4 tanesini sökebildi usta. 5. enjektör için motorun inmesi lazım dedi. daha pratik bir yolu var mı.

4. cenkpala

Wj Caster Açısı Değiştirme.

2004 2.7 crd . düz yoldaki kullanımı daha güvenli hale getirmek için caster açısını alt kolları ayarlı hale getirerek artırabilir miyim. bu esnada pinyon açısı değiştiği için titreme olabilir diye biliyorum. bunu gidermek için çift mafsallı şaft kullanıldığını okudum. bununla ilgili çözüm...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri