Arama sonuçlarınız

1. bycanerty

Ambulans Aracimi Sökme Ve Sifirdan Başlama Çabam.. :(

Selam abiler ablalar, yaklaşık 2,5 ay önce almış olduğum ambulans çıkması amerikan ford E-350 aracıma ruhsat alamadım malesef, karavan firmanısa bırakıp hazır alma düşüncesinde idim ancak beklemediğim şekilde maddi konuda sorun çıktı, , aracı aldım zaman mantığım şuydu aracın dolaplarının hazır...

2. bycanerty

Ambulans Çıkması Araç Aldım Yardım Istiyorumm.. :)

Abiler Ablalar Arkadaşlar merhabalar.. bu sayfayı keşfettiğimden beri eşimle içimizde karavan sevdası iyice arttı bir yıldır sadece hayalini kurduğumuz karavan konusunda Eşimle aramızda konuşarak ortak karar ile ambulans çıkması bir araç aldık, aracım Amerikan ford E350 2001 model dizel...
  3. bycanerty

Ambulans Çikmasi Araç Aldim Yardimmm.. :)

Abiler Ablalar Arkadaşlar merhabalar.. bu sayfayı keşfettiğimden beri eşimle içimizde karavan sevdası iyice arttı bir yıldır sadece hayalini kurduğumuz karavan konusunda Eşimle aramızda konuşarak ortak karar ile ambulans çıkması bir araç aldık, aracım Amerikan ford E350 2001 model dizel...

4. bycanerty

Artık Benim De Bir Karavanım Olsunnn :)

Arkadaşlar sürekli karavan ve karavan yapmaya elverişli uygun araç bakıyorum, ilk önce mercedes tn309d buldum sonra eski diye cesaret edemedim , daha sonrasında ford e350 buldum ambulans onu düşündüm oda 7.3 motor du yola bile çıkamazdım benzin parasından , şimdide 2006 modul vw transporter 1.9...
  5. bycanerty

Ambulans I Karavan A Çevirme Acil Yardim

Arkadaslar bugün bir 91 model ambulanestan cekme belgeli chavrolet g20 baktımbaktım aracın tüm ambulans aksamlari duruyor . Bu aesci almayı düşünüyorum direk karavan haline getirmek için de yeterli butcem yok böylece alıp karavan ruhsat i çıkartmak için sadece proje cizdirip muayene ye gitsem...

6. bycanerty

Mercedes Tn 309 Camlı Van I Karavan A Çevirme Konusunda Yardım

Arkadaşlar abiler ablalar merhaba, herkez gibi benimde bir karavan hayalim var ama param yok.. uygun fiyata ( 13.000 ) TL ye mercedes tn 309 buldum araç klimalı bakımlı yeni boyalı motor revizeli 5 silindir 2.500 motor var çok hoşuma giti ama aracı piyasada pek bilen bulamadım malesef, hafta...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri