Arama sonuçlarınız

1. B

Zj Parçaları

merhaba araçımız kaza sonrası parça olarak satılıktır parça ihtiyacı olan 5372762040 tan ulaşabilir. 96 model

2. B

Vic Ekran

merhaba bana yardımcı olacak arkadaş varmı acaba 93 modelin vic ekranı bozuldu içide üç ayaklı soğutuculu entegre yandı nerede yaptırabilirim yada yenisini nerden bulabilirim saygılar
  3. B

yol bilgisayarı

slm arkadaşlar elimde arızali 93 model yol bilgisayarı var.işine yarayan arayabilir 05357013641

4. B

arıza ışığı

arkadaşlar merhaba.yol bilgisayarında çıkan kırmızı kare kutucuk ne anlama geliyor. kendim makinaya bağlatmadan silebilirmiyim. ikincisi ise yine bilgisayarda arka stop lambaları ikazı veriyor ama lambaların hepsi yanıyor ne yapabilirim.yardımcı olursanız...
  5. B

arıza ışığı

arkadaşlar merhaba.aracımı yeni aldım. 93 zj ön kaputta yanan kırmızı kare kutucuk veönünde yanankırmızı çizgi ne anlama geliyor. ve ne yapabilirim.yardımcı olursanız sevinirim. saygılar

6. B

yol bigiyarı

Merhaba elimde arızalı 93 model zj orta konsuldaki yol bilgisayarı mevcuttur.almak isteyen 5357013641 den ulaşabilir.

7. B

çıkma parça

Satılık 93 model Grand Cherokee parçaları .Aracımız pert olduğundan dolayı parça olarak satılık.uygun fiyata. tel;05327722166
  8. B

yol bilgisayarı

arkadaşlar 93 model zj orta konsuldaki yol bilgisayarım arızalandı.bilgisayarın içindeki metel soğutuculu transitörü yanmış.fakat yandığı için üzerindeki değer okunmuyor.trafononun sol yanındaki transitör.bana yardımcı olursanız sevinirim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri