Arama sonuçlarınız

1. O

Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol arkadaşı arıyorum.

Ynt: Romanya Ukrayna Polonya Cek Cumriyeti Avusturya Almanya Yol arkadaşı arıyorum. takip.temmuz olabilir.yeşil pasaport var.

2. O

RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM takip. temmuzda gitmek isteyen var mı?
  3. O

Ynt: RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM ok.kışın sorun doğrudur.Takipteyim.

4. O

25 ocak-8 şubat Atina gezisi

Ynt: 25 ocak-8 şubat Atina gezisi olabilir siz hangi yolla gideceksiniz ?otobüs mü ?hostel gayet uyguna benziyor.
  5. O

25 ocak-8 şubat Atina gezisi

25 ocak-8 şubat Atina gezisi düşünüyorum.istanbuldan otabüs ve Atina hostel.tavsiye edeceğiniz yerler var mı?

6. O

şubat'ta atina gezisine eşlik etmek isteyen var mı?

Ynt: şubat'ta atina gezisine eşlik etmek isteyen var mı? 26 ocak -8 subat arası olabilir.bende düşünüyorum.

7. O

Sömestr tatilinde 25ocak-8 şubat yakın nereye?

Ynt: Sömestr tatilinde 25ocak-8 şubat yakın nereye? sağol baktım tek kişi farkı 100 euro muş :(
  8. O

Ynt: Sömestr tatilinde 25ocak-8 şubat yakın nereye? Doğru haklısın gerçekten geçen sene Almanyaya gitmiştim ve donmuştum.mısır yada fas olabilir gerçekten.Tsk ederim cvp için.mısır gezi turu hangi tur özele msj atarmısınız?
  9. O

UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM

Ynt: UKRAYNA GEZİSİ İÇİN YOL ARKADAŞI ARIYORUM 25 ocak 8 subat arası olabilir .Malum sömestr.

10. O

Ynt: RUSYA-UKRAYNA-POLONYA CİVARI YOL ARKADAŞI ARIYORUM Ben gelebilirim sömesttr tatilinde 25 ocak 8 şubat arası .

11. O

RUSYA(moskava vs)

Ynt: RUSYA(moskava vs) Bende ukrayna ya da rusya düşünüyorum.sömestr tatilinde.ne zaman planlıyorsun?
  12. O

Sömestr de nereye gideyim?25 ocak-8 şubat

Sömestr tatilinde 25ocak-8 şubat yakın nereye? « : Dün, 14:34:01 »AlıntıDeğiştirSiteye yeni üye oldum.Karayolu ile ya da ucuz uçakta olabilir.Aklımda 1.Bulgaristan-sofya -Romanya Bükreş var.Ya da Yunanistana .Ukraynada olabilir çok karar veremedim.Burdan yapacağınız tavsiyeler üzerine tam...

13. O

Ynt: Sömestr tatilinde 25ocak-8 şubat yakın nereye? kimsenin tecrübesi yok mu arkadaşlar cevap verecek?
  14. O

Siteye yeni üye oldum.Karayolu ile ya da ucuz uçakta olabilir.Aklımda 1.Bulgaristan-sofya -Romanya Bükreş var.Ya da Yunanistana .Ukraynada olabilir çok karar veremedim.Burdan yapacağınız tavsiyeler üzerine tam rotamı çizmek istiyorum sizce nereye ,tavsiyelerinizi bekliyorum. Sömestr tatilinde...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri