Arama sonuçlarınız

1. B

Jeep CJ Serileri Asfaltta Gezme Probleminin Çözümü

Ynt: Jeep Cj Serileri Asfaltta Gezme Probleminin Çözümü Konudaki resimler silinmiş tekrar yükleyebilir misiniz?

2. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Toe ayarı yapıldı bugün.
  3. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Direksiyon pompasını ve kutusunu yerine taktım ve hidroliği doldurup havasını aldım. Yarın bir test sürüşüne çıkacağım.

4. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin İki tarafa da link in üzerine ancak ısıtılarak geçebilecek borular hazırlandı. Hino nun rod larına uygun klavuz ile ısıtılarak geçirilen boruların diğer uçlarına diş açıldı. Kontra somunları eklenerek yerlerine vidalandı. Tedbir amaçlı boru ile linkin birleştiği yere...
  5. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Rodlar hino kamyona ait. Orjinalleri torna ile bu rodlara uygun hale getirildi. Orjinalini değiştirmrnin maliyeti 470tl iken bunlar 50tl. Yavuz abi nin dediği gibi kolay bulunan ucuz ama sağlam bir rod.

6. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Rod kolları ve pitman kolları hazır. Bugün rod kollarını ve s link i taktım yarın direksiyon kutusunu takacağım. Uzun süre sonra yürüyecek inşallah.

7. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin 4 adet 1200tl civarı.
  8. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Bu ara biraz yavaş ilerliyoruz. Bir buçuk aydır rot ve direksiyon kutusunu bekliyorum. Bu arada yavru şanzumana şaft ve mafsallarına bakım yapıyorum. Sıvı contayla üstünkörü kapatılmış yerlere conta kestim.
  9. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Yakıt deposunun dış bağlantı parçası sonunda geldi. Artık kilitli.

10. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Sağlam olması sevindirici bu bilgi için teşekkür ederim ama 50 km yi geçince asfaltı dövmeye başlıyor baya bir ses yapıyor. Bunları arazi için saklayıp orijinal jantlara asfalt lastiği almayı düşünüyorum.

11. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Tuzla da lastik v.b. adlı bir dükkandan ikinci el olarak aldım. Elinde 4 adet vardı. Bir tanesi tamir edilemeyecek bir zarar görürse aynısından bulamayacağım büyük ihtimalle.
  12. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Teşekkürler. 36x14.5x15

13. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Şasede esneme olması lazım tabi :) Teşekkür ederim. Direksiyon kutusu ve pompasını söktüm. Bakalım toplamak ne zamana kısmet olacak.
  14. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin bugün bir deneme yaptık ve ilk defa 4x4 ü test ettik. http://www.dailymotion.com/video/x1rx823_ford-f-250-ilk-4x4-test-2_auto http://www.dailymotion.com/video/x1s9uul_ford-f-250-ilk-4x4-test-3_auto Ve aracın artikülasyonuna baktık otlar biraz engel oldu ama makaslı...
  15. B

Buda Bizim Power Wagon

Ynt: Buda Bizim Power Wagon Aracınız hayırlı olsun en kısa zamanda 4x4 sürebilirsiniz inşallah. Lastiklerinizin marka model ve ebatlarını yazabilir misiniz? Ben de almak istiyorum bu lastikten.

16. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Çok merak ettiğimi söylemeliyim konu açmalısınız ya da açtığınız konu bu sitedeyse linkini verin inceleyelim.
  17. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Allah kolaylık versin ne kadar zor bir iş olduğunu tecrübe etmişsinizdir. Bir konu açın bu araç ile ilgili oradan takip edelim neler yaptınız ve yapacaksınız. Bilgi alışverişi tabi ki olur İstanbul'da mısınız?
  18. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Yurt dışından bir arkadaşım vasıtasıyla getirttim yaklaşık 280 dolar civarıydı. Marka , model ve kaliteleri var buna göre fiyatlar değişiyor bilginiz olsun. Aracınız çok güzel ama daha iyi gösteren bir renk yapabilirsiniz siyah her yerde bütün arabalarda, o yüzden...

19. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Yaklaşık 20 günlük bir aranın ardından tekrar 4 teker üzerindeyiz. Yarın hidrolik alıp sistemdeki eski hidrolik ile değiştireceğim. Park freninin ayarını yaptım çalışıyor.
  20. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Teşekkürler Serkan bey. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.