Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford F 250 Çift Kabin
4 çekere geçtik dün akşam taktım hubs lock ları.
Kampanaları da topladım.
Şimdi hidroliğini değiştirip test edeceğim sonra direksiyon kutusuna el atacağım.
Kampanaların tablasını topladım geriye sadece yerine takmak kaldı.
Tam bu iş ile uğraşırken sipariş ettiğim hubs lock lar ve porya anahtarı geldi. Artık 4x4 sürüşe geçebilirim.
Bu akşam kampana olayını bitirmeyi planlıyorum umarım bir aksilik çıkmaz.
Şu an araç takozda duruyor ben de istiyorum hafta sonu o etkinliğe gitmek ama araç yok maalesef. 8 Hazirandaki etkinliğe getirebilirim inşallah. :)
Renge fazla takılmayın poryayı bağlayacağım yer pas içindeydi zımparalayıp boya attım.
Yeni balatalar ve disklerle birlikte toplanmış hali.
Ön fren tertibatıyla işim bitmiş sıra arkalara gelmişti. Burada işim daha zor keçeyide değiştirmem gerekecek içerisi...
Araç bu hale gelmişti sonunda.
Dayanamayıp daha hub lock lar gelmeden bir araziye çıkayım dedim çok sabırsız bir şekilde.Doluştuk araca hem piknik hem küçük denemeler yaptık.
Lastikleri taktıktan sonra tam turda çamurluğa sürtme yaptığı için aracı...
Aksesuarlar takılmış ama jant işi hala çözülememişti. Aracı İstanbul a bu şekilde getirmeye karar verdim ve yola çıktık.
İstanbul a geldik ve ilk iş olarak jant imalatçısı bir arkadaş bulup jantlarımızı yaptırdık.
Dikkatli arkadaşlar...
Boya işi bitmiş ve aksesuarların takılması işine sıra gelmişti.
Projenin başından beri lastikleri soran arkadaşlara lastikleri de göstermiş olduk ama jant işini hala çözememiştik.
Bir video çekmiştim onuda paylaşayım.
http://www.dailymotion.com/video/x1l5yov_ford-f250-restorasyon-1_auto
uzun süre sonra marş basmıştık.
http://www.dailymotion.com/video/x1l5zmz_ford-f250-restorasyon-2_auto
Nihayet astar atıldı ve yaptığım işten zevk...
Konunun başında çoğu resim silinmiş bu yüzden tekrar konuya buradan başlıyorum.
Araç 1977 model ford f 250 custom çift kabin. 2013 Ağustos ayında Bursa dan alarak İstanbul a getirdim ve araç bu haldeydi.
Yaklaşık 3 hafta kadar kaporta işlerini yaptırmak...
Ön paneli toparlamaya başladım.
Aydınlatmasını led ile yapmayı düşünüyorum lambalar çok sönük kalıyor. Hepsi sağlam olmasına rağmen sökmeden önce hiçbir şey gözükmüyordu akşamları.