Arama sonuçlarınız

1. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Çok teşekkür ederim. Bursa da yine karşılaşmanız mümkün o araçla çünkü bu , o araç değil. Sizin gördüğünüz araç muhtemelen benim daha önce almaya gittiğim ama çeşitli sebeplerden dolayı alamadığım Arif Özkurt abimizin aracı. Kendisi bana sık sık sizin bahsettiğiniz...

2. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Maslak Atatürk oto sanayi de jantçı çetin 1. kısımdaydı galiba tanesi 300tl civarı tuttu. 4 adet yaptırdım.
  3. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Jantları özel yaptırdım 8 bijon 15 inch.

4. B

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor zift ve taban yalıtımını sonraya saklamanız iyi olur zira boyacıyı işe başlatabilmişken araya iş sokmak boyacınızın işi yine savsaklamaya başlamasına neden olabilir. Benim de 1977 ford f 250 projem devam etmekte. Şunu anladım ki aracın yanında...
  5. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Çok teşekkür ederim hepinize iyi dilekleriniz için. :)

6. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin :) lpg deposunu oraya koymuş benden önceki sahibi kasanın içine alacağız.

7. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Planlamayı böyle yapmıştım lastik listenin sonlarına doğruydu. Teşekkür ederim. Bugün işten geldim ve vincin halatını sardım. Bunlar da işimi iyi yapıyor muyum diye kontrole gelen kedilerimiz. :)
  8. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Teşekkür ederim Sezgin bey. :)
  9. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Teşekkürler. :) Sağol abi baya uğraştım ve maddi olarak eksi hanelerdeyim. En az 4 ay daha bir şey yapamam araca.

10. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Ve sonunda lastikler takıldı.

11. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Kaput işi halloldu ve bir adet jant yapılmıştı numune o denendi ve sorunsuz yerine oturdu. Cuma günü jantlar bitecek ve lastikleri takacağız inşallah.
  12. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Elektrik işini bir arkadaşım ile beraber ben yapacağım için sıkıntı yaşamayacağım. :)

13. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Beğendiğinize sevindim Umut bey. Jantlar perşembe günü hazır olacak ve lastikler sonunda takılacak inşallah. Sırada elektrik tesisatı var.
  14. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Ve aracı İstanbul a getirebildik sonunda. Şu an jant için yapacak arkadaşlara arabayı bıraktık. Fiyat ve oluruna bakacağız. Tamponları toparladık umarım hoşunuza gider.
  15. B

Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..

Ynt: Modifiyeli En Güzel Kamyonet Ve Arazi Aracı Resimleri.. Bir kaç hafta önce aracınızı Maslak oto sanayide görmüş olma ihtimalim var pasta cila yapılan bir kamyonet vardı bunun aynısı ancak plakaya bakmamıştım. Böyle bir işlem yaptırdınız mı yakın zamanda Maslak ta?

16. B

Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model

Ynt: Yeni Aracım Disco I; Orj. Camel Trophy 92 Model Yandaki aleminyumlar dışında müthiş bir araç olmuş onlar da etek altı çizilmesin fazla diye sanırım. Allah nazardan saklasın.
  17. B

Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..

Ynt: Modifiyeli En Güzel Kamyonet Ve Arazi Aracı Resimleri.. Bu da benim kamyonet. Şu an toplanma aşamasında.
  18. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Teşekkür ederim Umut bey. :)

19. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Çok az bir yol kaldı.
  20. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin İlginiz için teşekkür ederim serkan bey. Siz de japon dan yürüyorsunuz sanırım. :)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.