Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Ford F 250 Çift Kabin
Uzun süre sonra tekrar marşa bastık sesini özlemişim. :)
http://www.youtube.com/watch?v=q4lauaw3U0U
Bu da kaportanın videosu.
http://www.youtube.com/watch?v=vhX5N8stxck
Usatanın dediğine göre 15 gün içinde boyadan çıkacak. Sonra iç döşeme işine başlanacak inşallah. Şu an hangi aşamada resimlerden bakabilirsiniz.
Evet konuyu biliyorum 3 kişiler bu da benden 3 kat daha fazla zamanları var demek oluyor. İnanın zamanım olsa çok daha detaylı paylaşabilirim yapılanları. Takip eden arkadaşlarım bunu belirtirlerse bu kısıtlı zamanımda "boşamı kurşun atıyorum acaba" sorusu aklımdan...
Takip ettiğini belirten en az 6 mesaj görmezsem konuda paylaşıma daha devam etmeyeceğim. Bu asla bir tehdit değil sadece zaman ayırdığıma deyiyormu bilmiyorum.
Teşekkürler.
Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu
Peki ideal oran nedir 38 lik lastik için çünkü sadece yürümesi değil araziyede girebilmesi lazım.
Çok teşekkür ederim en kısa zamanda bu dediklerinizi yapıp sizi tekrar rahatsız edeceğim sağolun. Ancak buna neden ihtiyacımız var bu oran belki benim istediğim lastik ebadını kurtarın diye mi bilmek istiyorsunuz?
Abiler hepinize merhaba benim bir sorum var , elimde 1977 ford f 250 kamyonet var. Bu araca 38 lik lastik takmak istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok , ayna mahruti oranı konusunda bana bilgi verebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum...
Allah razı olsun. Aracı yapmak zevkli de İstanbul Sakarya arası gidip gelmek çok zor oluyor ayrıca bir masraf çıkıyor adamın başına malesef.
Araç kaporta boya işleri için Sakarya ya bırakıldı bayramdan sonra başlanacak 2-3 hafta sonra bir ziyaret edeceğim hangi aşamada olduğunu burada fotolarla paylaşacağım inş.