Arama sonuçlarınız

1. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Uzun süre sonra tekrar marşa bastık sesini özlemişim. :) http://www.youtube.com/watch?v=q4lauaw3U0U Bu da kaportanın videosu. http://www.youtube.com/watch?v=vhX5N8stxck

2. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Bugün aracın yanına gitme fırsatım oldu buyrun resimler.
  3. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Hayır , neden sordunuz? hoşunuza mı gitti yoksa. :)

4. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin İlk halinden birkaç fotoğraf ekliyorum katedilen yolun anlaşılması açısından.
  5. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Usatanın dediğine göre 15 gün içinde boyadan çıkacak. Sonra iç döşeme işine başlanacak inşallah. Şu an hangi aşamada resimlerden bakabilirsiniz.

6. B

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor Konunun tümünü okudum sabırlı bir insan olduğunuz aşikar. Allah kolaylık versin. Takipteyim.

7. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Evet konuyu biliyorum 3 kişiler bu da benden 3 kat daha fazla zamanları var demek oluyor. İnanın zamanım olsa çok daha detaylı paylaşabilirim yapılanları. Takip eden arkadaşlarım bunu belirtirlerse bu kısıtlı zamanımda "boşamı kurşun atıyorum acaba" sorusu aklımdan...
  8. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Takip ettiğini belirten en az 6 mesaj görmezsem konuda paylaşıma daha devam etmeyeceğim. Bu asla bir tehdit değil sadece zaman ayırdığıma deyiyormu bilmiyorum. Teşekkürler.
  9. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Aracın son hali.

10. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Kasım ayının sonlarına doğru tekrar gideceğim o zaman yeni fotolar ekleyeceğim şimdilik bu kadar malesef.

11. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Arabayı boyacının dükkanına sokabildik sonunda artık boyaya başlayabiliriz. http://youtu.be/mPf2rM0Cl98
  12. B

Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu Peki ideal oran nedir 38 lik lastik için çünkü sadece yürümesi değil araziyede girebilmesi lazım.

13. B

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu oran 4.11 sanırım.
  14. B

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu Çok teşekkür ederim en kısa zamanda bu dediklerinizi yapıp sizi tekrar rahatsız edeceğim sağolun. Ancak buna neden ihtiyacımız var bu oran belki benim istediğim lastik ebadını kurtarın diye mi bilmek istiyorsunuz?
  15. B

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu Malesef bilmiyorum nasıl öğrenebilirim sökmek mi gerekir?

16. B

Ynt: Lastik Ebatlarına Göre Ayna Mahruti Oranları Tablosu Abiler hepinize merhaba benim bir sorum var , elimde 1977 ford f 250 kamyonet var. Bu araca 38 lik lastik takmak istiyorum ama bu konuda hiç bilgim yok , ayna mahruti oranı konusunda bana bilgi verebilecek arkadaşlardan yardım istiyorum...
  17. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Son durum
  18. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Allah razı olsun. Aracı yapmak zevkli de İstanbul Sakarya arası gidip gelmek çok zor oluyor ayrıca bir masraf çıkıyor adamın başına malesef.

19. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin 1 hafta içinde boyaya hazır hale gelecek inşallah.
  20. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Araç kaporta boya işleri için Sakarya ya bırakıldı bayramdan sonra başlanacak 2-3 hafta sonra bir ziyaret edeceğim hangi aşamada olduğunu burada fotolarla paylaşacağım inş.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.