Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Satılık Defender 2.5 N/a Turbo Upgrade Kit 19j Motordan Sökme
Önemli değil , burada ilanım var zaten.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-defender-2.5-na-diesel-icin-turbo-upgrade-kit-142292027/detay/
Son fiyat ta 2.500 TL olur.
Merhaba arkadaşlar
Merhaba,Elimde Land rover Defender için 1984 de başlayıp 1994 de son bulan 12J,13J,14J ve 15J 2.500 N/A düz diesel motorların çıkma Turbo kiti bulunmaktadır.
Bu kitin ait olduğu 2.500 TD motrun kodu 19J dir.wiki pedia ya Land_Rover_engines yazıp aratırsanız burada...
Hayir kaynak degil. Sagolsun huseyin usta benim çıkan direksiyon milini baskasina yanlışlıkla vermiş. Bana baska buldu. Buda simide uygun çıktı.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...)
Haklisiniz. Onun icin bu urunleri alacagim. http://www.mudstuff.co.uk/110-dirt-d-fender-wheel-arch-extension.html
Aslında o kadar abartilacak kadar zor degildi.toplam maliyet araba 11.000 tl. yaklasik masrafimda 30.000 tl civarinda oldu. Motora gelince aslinda hollandada yaşıyor olsaydim hic sıkıntım olmazdi. Yokuş çıkmak hariç...
Ben aşağıdaki l,nk teki malzemeyi kullandım.
Ben aracı offroad ta kullanmıyacağımdan dolayı üzerini tok bir halı ile kapladım...
Teşekkürler. Ben aracı neredeyse tamamen bitirdim.
Çok yakında yeni fotoları koyarım.
Sadece motor kaldı. Onuda Hüseyin usta halledecek.
Arkadaşlar ,
Yardıma ihtiyacım var . Henüz yalıtım için karar verebilmiş değilim. Daha önce bunu yapan varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim.