Arama sonuçlarınız

1. D

Grand Cherokee 5.2

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Arkadaslar araç 98,19 TL.lik LPG (atiker-aygaz) ile 121 mil(gosterge mil sanirim degil mi) gitti Sizce bu degerler normal midir

2. D

E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı

Ynt: E-Kitap ! Jeep Grand Cherokee (ZJ) 93 - 98 Kullanim El Kitabı Selam Yazılmış olan linklerin hiçbirisinden indiremedik, linkler ölmüş Elinde olan varsa bu kılavuzu bana gönderebilir mi dryanilmaz@gmail.com Emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler...
  3. D

93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim?

Ynt: 93-98 Grand Cherokee Alırken Nelere Dikkat Etmeliyim? Merhabalar ben de 97 model bir ZJ almak üzereyim hatta şu an birkaç günlüğüne denemek için bende bu konu çok güzel ve önemli yazılanlar haricinde önerileri olanlar var mı bir de bu aracın kullanım kılavuzu elinde olan var mı varsa...

4. D

Grand Cherokee 5.2

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Sagolasin dostum Arabayı bu aksam birkaç günlüğüne aldım henüz 115.580 milde Sanırım İlfer otoya götürürüm Bu arada bu arabanın kullanıcı kılavuzuna sahip olan var mı Eğer varsa dryanilmaz@gmail.com adresime gönderebilir mi
  5. D

Grand Cherokee 5.2

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Hocam İlyas ustanın telefonu var mı Madem isini ehli bir usta bana yakın olması nedeniyle tercih sebebim olabilir

6. D

Grand Cherokee 5.2

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Sagolasin hocam. Cevremdeki insanlar muhtemelen hic kullanmamis olmalari nedeniyle alma diyorlar. Sizin bu yazdiklariniz buyuk moral oldu. Peki bu arada Davut ustanın telefonu var mıdır Arabayı Pazartesi aksamı birkaç gün denemek icin alacağım Hem kullanım deneyimlerimi...

7. D

Grand Cherokee 5.2

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Destekleriniz icin hepinize cok teşekkür ederim Bahsettiginiz hesapları tabiki ben de yaptım Yıllık 4000-5000 TL bana da yüksek geldi fakat hiç bu araçlardan kullanmadığım icin net emin olamadım Açıkcası su anki fikrim aracı almak yönünde Anadolu yakasında hatta...
  8. D

Grand Cherokee 5.2

Merhaba arkadaşlar. 97 model bir G.C. 5.2 almak üzereyim. Vergi ve yakıt mevzusunu biliyorum . Araç arkadaşımın, dolayısıyla muhtemelen piyasaya göre uygun alacağım. Ağır bakımların hepsi yapılmış masrafsız bir araç. Hatta tüm bakımlarını Bostancı'da Performans diye bir yerde Recep Ustaya...
  9. D

97 Model Grand Cherokee

Ynt: 97 Model Grand Cherokee Verdiginiz bilgiler icin teşekkür ederim. Piyasada bol miktarda G.Cherokee var ama nedense forumlarda cevaplar cok az :) Bu arada konuyu vasıta başlığı altında actım, nerede açmalıydım ki...

10. D

97 Model Grand Cherokee

Merhaba arkadaşlar. 97 model bir G.C. 5.2 almak üzereyim. Vergi ve yakıt mevzusunu biliyorum ;). Araç arkadaşımın, dolayısıyla muhtemelen piyasaya göre uygun alacağım. Ağır bakımların hepsi yapılmış masrafsız bir araç. Hatta tüm bakımlarını Bostancı'da Performans diye bir yerde Recep Ustaya...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.