Arama sonuçlarınız

1. MEfeCeylan

Defender 110 Düz Dizel Kapalı Kasa

karamurat üyemize katılıyorum, biraz daha detaylı anlatabilir misiniz? Bahsettiğiniz khan isimli frimanın araçlarını görmüştüm internette. Ancak o frima aracı alıp bütünüyle soyuyor ve baştan yapıyor nerdeyse. Tüm yürür aksam değişiyor, motor aks şarft el değmedik hiç bir yeri kalmıyor...

2. MEfeCeylan

Gelişme olursa anında bilgilendirme yapacağım :D
  3. MEfeCeylan

O zaman bir etkinlikte, çamurlu bir günde görüşmek dileğiyle :D

4. MEfeCeylan

Belli olmaz belki benden erken davranırsınız ben sizden öğrenirim :D Yani açıkça söyleyeyim bir defenderim olmadı, kullanmadım. Ancak ciddi anlamda yerli yabancı kaynak okudum okuyorum. Ruhani boyutta olmasa da teknik anlamda bilgi sahibiyim az çok. Yardım edebileceğim bir şey olursa, yardım...
  5. MEfeCeylan

Fikrim değişmedi. Halen daha araştırmalarıma devam ediyorum. Projeler farklı tasarımlar inceliyorum. Hatta aklımda çok farklı fikirler canlanıyor. Defenderi dünyada tek bambaşka bir araca dönüştürmek gibi. Almayı düşünüyorum ancak bu konuyu yazdığım zaman iel şuan arasında bazı ekonomik...

6. MEfeCeylan

Defender Ilave Dingil

Zaten benimde takıldığım nokta resmi prosedür. Böylebirproje için hazır parça olduğunu sanmıyorum zaten. Bulduğum örneklerde hep uydurma yada özel üretim parçalar ile yapılmış ki buda normal bence. Ancak geçerli kılabilir, bunu trafiğe çıkar hale getirebilir miyiz acaba? Bu olursa gerçekten çok...

7. MEfeCeylan

Düz dizel Defender BD30 dönüşümü

Motor değişimine gireceği zaman ihtiyacım olacaktır diye düşünüyorum :D Bu konuyu açtığımdan beri biraz zaman geçti ve çok yardımcı oldular sağolsunlar. Motor konusunda bulunabilirliğinden dolayı hafiften transite kaymıyor değilim hani :D Ancak gelişme olursa heleki alıp toplamaya başlayınca...
  8. MEfeCeylan

Defender Ilave Dingil

Üzüldüm şuan :D
  9. MEfeCeylan

Defender Ilave Dingil

Ülkemize girdi mi bu model? Ne zaman nasıl ne kadar istediler gibi bir özet geçebilir misiniz acaba?

10. MEfeCeylan

Tampon

Fotoğrafların devamı için teşekkürler. Bu arada araç 6 yıl yatmayacak. İlk araç olarak bakıyorum defenderi, yürür aksamı sıkıntısız bulabilirsem yeterli olacaktır. Kullanım süresi boyunca parça parça toplaya toplaya gitmek planım. Tamamlanana kadar kapıda yatmayacak yani :D

11. MEfeCeylan

Defender Ilave Dingil

Mercedesin yaptığı araç sonradan yapılma değil doğrudan fabrika üretiyor ve satıyor. Birde barbus modifiyelisiolanları var. Ancak benim bu verdiğim defenderlar sonradan çevirme. Bu yüzden takıldım biraz. 2. Nokta ise farklı bir aracın aksamını kullanırsam dişli oranlarının değişecek olması...
  12. MEfeCeylan

Puma Vs. Bd30

Yorumunuz için teşekkürler. Dediğiniz nedenlerden ötürü benimde kafama baya transit motoru yattı. Zaten transit ile bd30 arasında kalmıştım ama galiba transitte karar kılarım gibi duruyor. Bakalım ileride ne gelicek başımıza :D Ayriyetten Ankarada oturuyorum, büyük şehir olduğu için usta...

13. MEfeCeylan

Puma Vs. Bd30

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Bakalım benim yolum nasıl gidecek :D
  14. MEfeCeylan

Puma Vs. Bd30

İkinci paragrafta dediklerinize katılıyorum. Bu motorların güçleri hep birbirlerine yakın. Ancak bd30 dediğiniz gibi öne çıkıyor, max tork gücüne düşük devirde ulaşıp sonrasında yüksek devam ediyor diye. Benimde aklımı çaldığı nokta bu oldu. Pumaya gelince puma puma diyoruzda bizim...
  15. MEfeCeylan

Defender Ilave Dingil

Kamyon olarak değişirse ruhsatı her yılmuayneye dönebilir takometre src belgesi gibi zorunluluklar beraberinde gelebilir sigortaya ek. Ancak Mercedes g 6x6 ülkemizde var. (Sayısından emin değilim ama 1-2den fazla değildir herhalde) bu araçların kamyon sınıfına girmediğini düşünüyorum. Hoş emin...

16. MEfeCeylan

Puma Vs. Bd30

Yorumlarınız için sağolun :D Şöyleki 200-300 aasındaki fark yenilemede. Ses ve ve ufak işleyiş babında yenileme yapılmış temel olarak. Başta ingilizordusu olmak üzere 200 yerine halen düz dizel tercih edince demişler biz bunu bir elden geçirelim almışlar öyle kesmişler böyle bükmüşler şöyle...
  17. MEfeCeylan

Puma Vs. Bd30

111lik olanu var bende dediniz. Sonradan değiştirme olarak mı taktınız, çıkma disco motoru gibi. Ve üst tarafta başka bir üye bir yorumda bulundu parçası konusunda. Tamam sağlamdır falan eyvallah ama oldu ya bir arıza yarattı, parça teminin nasıl yapıyorsunuz acaba?
  18. MEfeCeylan

Tampon

Merak etmeyin önce aksesuar ayarlamak gibi bir niyetim yok :D Önce araç tabii. Ancak aracı almadan önce(şuan oluyor bu) neler yapabilirim diye düşünmekteyim tabi ki ancak her şey aracı aldıktan sonrabaşlayacak. Zaten her şey planlandığı gibi olursa projenin yapım süresi 6 yıl. Dolayısı ile...

19. MEfeCeylan

Tampon

Yok farkındayım onun teşekkür ederim. Fikirolarak kafamda oturtmaya başlıyorum, sonra 3D çizimlerine başlarım (Cad programlarını kullanabiliyorum) ancak nasıl bir yol izlemem lazım onun için örnek araştırıyorum. Kafama göre yapmak istemedim. 3D çizimleri ve araç üstü modelleri olşturunca onları...
  20. MEfeCeylan

Rollcage Ruhsat

Konuyu doğru yeremi açıyorum diye tereddüt ettim, öyle ise kusura bakmayın baştan belirteyim. Şöyleki defender 110 için rollcage yapmayı düşünüyorum. Rollcageci olan defender var piyasada ama takıldığım ruhsatı oldu. Düşündüğüm rollcage ön tamponu dodikleri hatta alt basamağıda alıp tavana...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri