Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni aldığım atakama nın suya dayanımını test ettim..test sonuçları
----ayakkabıların çifti de 20-25 dk suda bekletildi..sonuç gazeteler kuru...
----ayakkabıların teki çıkarılıp diğeri 4-5 saat suda bekletildi..sonuç gazeteler hafif ıslak..
----çıkarılan ayakkabı suda 1 saat bekletildi..sonuç...
daha önce aldığım ürünü bugün açıp baktım...enjoy olarak çıkan, sitede gösterilen resimlerden çok farklı(resimde 2 yanı turuncu,benimkisi bacak kısımları turuncu)...huskyeu.eu de enjoyr modelini göremedim..resimler..:
180 tl ye husky enjoy aldım..teknik olarak anapurna ile 2 derece ve 100 gr dolgu eksikliği dışında bir fark göremedim..ancak forumda anapurna ravaşta..enjoyu tavsiye eden görmedim...ciddi farkları varmı.f/p olarak iyi bir ürün tercih etmişmiyim
http://www.maceracumhuriyeti.com/Eider-Nolrisk-Ii-M-Softshell-Ceket_6713.html#0 deki ceketi andrenalin den aldım...yağmur geçirmeyen bir ürün arıyordum..high mountain alpin winstopper almak için gitmiştim...satıcı üzerinde yazan 20000 mm/h su dayanımın mümkün olmayacağınıı söyleyince tereddüt...