Arama sonuçlarınız

1. D

Defender Perçinler

Ynt: Defender Perçinler Eğer araç askeriyeden çıkmaysa genellikle perçinlerin kalınlığı bir birini tutmaz arka çamurluklar değişmediyse de standart perçin kullanmak zor. Ben çamurluk değiştim bütün perçinleri de 5 mm çelik perçin 100 adedi 8 tl .

2. D

Defender Kazası

Ynt: Defender Kazası Roll Bar ların da çoğu süs için ... Tekniğine uygun yapılmamış bir çoğu ... Benim görüşüm Defenderle ters dönmeyeceksiniz , dönerseniz ölürsünüz. Eğer takla atarken araçda : a) yalnızsanız hemen atlayın . b) sadece kaynanızla birlikteyseniz yine hemen atlayın c) Çoluk...
  3. D

ANKARADA PUMA MOTOR ATTIRMAK

Yaşadığım şehirde çıkma puma bulmak ve uygun bir fiyata attırmak zor görünüyor , araçla Ankaraya gidip Puma attırmayı düşünüyorum. Ankarada Defenderlere motor takmak konusunda tecrübeli usta tavsiyelerine ihtiyacım var , şimdiden teşekkür ederim .

4. D

herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım

Ynt: herkese merhaba 03/07/2011 defender araç aldım Hayırlı olsun , araç toplama sıkıntılı ama zevkli bir süreç ... Kolay gelsin.
  5. D

Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat

Ynt: Puma Motor Bu ise çok uygun fiyat Evet o , ama komple yazdığına bakmayın . Pompası ,turbosu gibi bir sürü ve esaslı para tutan parçaları içinde değil. Bu şekilde toplamaya kalkarsanız 10.000 tl yi bulur ... Ben linkteki adresle telefonla görüşüp bizzat sordum .

6. D

Defender da alttan gelen ses...

Ynt: Defender da alttan gelen ses... Defender kol burçları yerli olanlar 1 yıl kadar dayanıyor durma kalkmada böyle sesler çıkarabiliyor. Ayrıca şanzımanlarda başlayıp şaft ve kayıcılara kadar uzanan sistemde yıllar içinde oluşan boşluklar da aynı sesi çıkarıyor , bu durumda kalkarken de ses...

7. D

ford TDCİ motorlar lr defender'e tadılabilirmi?l

Ynt: ford TDCİ motorlar lr defender'e tadılabilirmi?l Bu motorlar hakkında bilgisi olan arkadaş yok mu ? Elektronik sistemin sıkıntılarını biliyoruz ama hemen aklıma bu motorların mekanik pompa ile toplanıp toplanamayacağı geliyor.. 3.2 litre turbolu bir motor Defenderin gerçek hakkınnı...
  8. D

Wheel Arch Extensions

Ynt: Wheel Arch Extensions Göktuğ bey i 2" Wheel Arch Extensions kit taktınız mı? memnun musunuz? Bir kaç değişik marka var , hangisi daha iyi ve uygun acaba ?
  9. D

Defender Almanın Eşiğindeyim

Ynt: Defender Almanın Eşiğindeyim 18 - 20 tl ye toplanmış defender bulmak mümkün ancak bu rakamlara alacağınız bir defender "öylesine" toplanmış bir defender olacaktır ve motor - şanzımanlar- defransiyeller gibi aksamlarından her an arıza verebilir. Kaportası çelik macunla düzeltilmiş ...

10. D

Hidrolik direksiyon

Ynt: Hidrolik direksiyon Puma V184 motorun orijinal hidrolik pompası , defenderin orijinal direksiyon kutusuna uygun olur mu ?

11. D

Defenderciler Ön Göğüs Probleminiz Çözüldü

İngiltereden tek tek parça toplayarak monte etmek mümkün , İngiltere fiyatı 1200 dolar civarında tutuyor kargo ve gümrük hariç , parçalar henüz Otokar stoklarına girdi mi bilemiyorum. Yerli uyarlamayı ben beğenmedim .

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.