Arama sonuçlarınız

1. jackal90

Ekipman Hakkında

arkadaşlar bu survival kit dedikleri içerisinde ilk yardım malzemeleri falan bulunan bu çantanın iiçinde neler olmalı? yani gereken tüm şeyleri bana sıralayabilir misiniz veya gereken tüm malzemeleri tek seferde satan bir alışveriş sitesi link vs. atabilir misiniz :) neler olması gerekiyor...

2. jackal90

Sakarya / Karasu Veya Yakınları Kamp Alanları

Selam arkadaşlar Sakarya Karasu da veya yakınlarında kamp yapabileceğim insanlardan uzak bir yer var mı ? Böyle kamp alanı tesisleri gibi yerler değil tamamen özgür olabileceğim bir yer arıyorum. Yaklaşık olarak Haziran 2015' de gitmeyi düşünüyorum ve kamp süresi de tam olarak 1-2 sene. 10 bin...
  3. jackal90

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak konuya yanıt gelmişken bir cevaplayayım dedim ; şu anda fikirlerim değişti açıkçası. ancak o kadar da değil. öncelikle şimdilik kazanmış olduğum üniversiteye gitmeyeceğim. istanbuldan tamamen uzaklaşacağım. Sakarya da bir sahil yeri var Karasu! belki duymuşsunuzdur. orada...

4. jackal90

Çadır Yaşamında Lens Kullanımı

Ynt: Çadır Yaşamında Lens Kullanımı kardeşim bende gözlük kullanıyorum maalesef ki zor oluyor kamp sırasında evet. günlük yaşantımda lens kullanıyorum da sen yine de dikkat et derim. çünkü benim ablam da özel hastane de lens departmanında çalışıyor ve illa gözle görülür olması gerekmiyor dedi...
  5. jackal90

Çadır Yaşamında Lens Kullanımı

Ynt: Çadır Yaşamında Lens Kullanımı bunu en iyi öğrenme yolu lens satın aldığın yerler veya iyi bir hastaneye gidip lens departmanında çalışan bir kişi ya da yetkili ile görüşmen olur

6. jackal90

Adalarda Kamp Alanları

Arkadaşlar Kınalıada, Heybeliada, Büyükada veya Gökçeada da kamp yerleri var mı? Çevresi nasıldır buraların. tabii ki de adalara daha önceden gittim ama gezmek amaçlı gittim hep kamp alanı olarak bildiğiniz yerler var mıdır ?

7. jackal90

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak size şöyle bahsedeyim biraz uzun olacak ama neyse. artık gerçekten de buralarda yaşamaktan sıkıldım. liseden bir hocamın söylediği bir söz var ve hiç unutmam ; 40ına gelmeden 60 ını gösterir adama, biz şehri yönettiğimizi sanıyoruz ama o bize köle muamelesi yapıyor derdi...
  8. jackal90

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak ayrıca biz 2 kişi olacağız yani yalnızlık çekmeyeceğiz. ikimizinde amacı yukarıda yazdığım gibi mutlu ve huzurlu yaşayacağımız bir yer bulmak ve asla geri dönmemek. başlığı açan kardeşimiz sadece doğayı amaçlamış ama bizim yapacağımız tam olarak bu değil. yani dolayısıyla...
  9. jackal90

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak doğa da kanun yok kardeşim :) ben bunu yapmaya göze almışım yukarı da biri yazmış burası alaska falan değil ki survival hayat yaşayacağınızı falan mı sanıyorsunuz demiş. gerekli açıklamayı yaptım benim amacım survival yaşam veya doğada yaşamak falan değil, benim amacım tüm...

10. jackal90

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak diğerlerini bilmem ama bizim yapacağımız şey tamamen ormanda falan kalmak değil. şartların ne durumda olduğunu da biliyoruz zaten. dediğim gibi diğer arkadaşların neler düşündüklerini bilmiyorum ama benim yapmak istediğimi sana biraz anlatayım. biz ist dan 2 kişi olarak...

11. jackal90

Doğrada Yaşamak

Ynt: Doğrada Yaşamak konuyu açan arkadaş ile düşüncelerim tıpa tıp aynısı. değerli kardeşim bende senin gibiyim. teknolojik yaşamdan uzaklaşıp ilkel yaşama, doğaya uzanmak istiyorum. bizim gibi düşünen birçok insan var. inan ki bunu yapmayı düşünen bir tek sen veya ben değiliz ve bende henüz 18...
  12. jackal90

Sonsuza Kadar Doğa

Ynt: Sonsuza Kadar Doğa alakası yok. ben tamamen doğadan bahsediyorum, doğanın güzelliklerinden. insanoğlu ömrü boyu hayatınca ev geçindirmek, aile geçindirmek için onca stresin içine giriyor, iş stresi geçim stresi çekiyor. bunları çekmektense açlık sıkıntısı hayatta kalma sıkıntısı geçmek çok...

13. jackal90

Sonsuza Kadar Doğa

Ynt: Sonsuza Kadar Doğa bir konuya değinmişsin yola çıkıp da biriniz bir kıza vurulup ayrılırsınız falan demişsiniz ya :) o iş yani biraz yaş çünkü gerçekten de diğer arkadaşım yani ikimiz de 18 yaşındayız ve 18 yaşına kadar diğer arkadaşımın hiç kız arkadaşı bile yok bunun sebebi ise yanlış...
  14. jackal90

Doğada Yaşamak

Ynt: Doğada Yaşamak aradığım tüm cevaplar orada verilmiş saol güzel bir konuya yönlendirdin beni :)
  15. jackal90

Doğada Yaşamak

Arkadaşlar insanoğlu doğada yaşarken her türlü zorluğa katlanabilir mi günümüz Türkiye şartlarında ? Yani doğa da beslenmek, doğa da barınmak, doğa da yaşlanmak. Bu mümkün mü ? Değilse bile bunu yapacağım. Ancak Ne gibi zorluklar bizi bekler. Mesela biz ( 2 kişiyiz bu arada ) 2019 yılında hiç...

16. jackal90

Sonsuza Kadar Doğa

Ynt: Sonsuza Kadar Doğa ileri tarihte ki olan hedefimiz yola çıkıp bir daha dönmemek. şimdi ramazan bitiminde yola çıkacağımız diğer arkadaş memleketinde o da ramazanın bitmesini bekliyor. bayramdan sonra orduya gidiyorum beni orada karşılayacak o. tüm malzemelerimiz hazır 1 ay kadar ordu da...
  17. jackal90

Sonsuza Kadar Doğa

Ynt: Sonsuza Kadar Doğa insanoğlu hayat boyunca çok para kazanmak ister, araba almak ister, alır daha iyisini almak ister, ev almak ister, evlenmek ister, çocuk yaparlar büyütmek isterler, büyütürler okutmak isterler, aile geçimi için çok çalışmak lazım iş stresi başlar falan filan. ben ölürken...
  18. jackal90

Kamp İçin Gereken Her Şey (uzun Süreli)

Ynt: Kamp İçin Gereken Her Şey (uzun Süreli) kardeşim öncelikle yazmış olduğun tüm bu yazı düşüncelerimizin ortak olduğunu kanıtlıyor. yazdıklarından yola çıkarak aslında kendimi henüz hazır etmiş değilim. sadece aileye açıklamak açısından. ayrıca bu yolcuğumu sadece yola çıkacak arkadaşım...

19. jackal90

Sonsuza Kadar Doğa

Ynt: Sonsuza Kadar Doğa önüme herhangi bir engel çıkmaması için elimden gelen her şeyi yapıyorum. eğitim sorunu yok bunu arkadaşımla oturup uzun süre konuştuk. yaşımız 18 askerlik yaşını bekleyeceğiz 2 sene. tabii iki sene içerisinde de çalışıp eksikliklerimizi gidereceğiz. işte çantamız...
  20. jackal90

Sonsuza Kadar Doğa

Ynt: Sonsuza Kadar Doğa evet tabii ki de her şey filmlerde ki gibi olmuyor. ancak soruna da cevap vereyim zorluluklara karşı direnme gibi bir yapım var tabii ki. bizim istediğimiz sadece iş stresi olmayacak aile, geçin derdi olmayacak. sadece gezeceğiz. istanbuldan çıkıp tüm türkiyeyi dolaşmak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri