Arama sonuçlarınız

1. smtp

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Merhaba, yakınlarda Ankara da etkinlik var mı, saygılar.

2. smtp

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Merhabalar, hafta sonu etkinliğine bende katılabilirmiyim. Öğrenmem gereken aklımda birçok soru var onlarada cevap bulurum bu arada . saygılar.
  3. smtp

Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun.

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Merhaba VOSDOST, sibob ayarı hiç yaptırmadım. Karburatördeki diyafram değişti. Regulatör yeni 140 lık Brc . Sibob ayarı o kadar etkilermiki hiç düşünmedim ama yaptırırım onuda. Akşam araçtaki termostadı söktüm içinden 74lük...

4. smtp

Defender benzinli sahipleri buraya!...

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... Bence sorun başka mesela benim defender de ben hiç haraletin 80 e geldiğini görmedim. Bence anormal bunu bir ustaya sordum alakası yok dedi ama o regulatörün ısınması lazım değilmi soğuk regulatör bence çok sarfiyat yapar. Termostatı 82 yada 88...
  5. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Teşekkür ederim Sinan bey, Aracın yakıtı için 88derecelik termostat taksam regulatörü daha iyi ısıtmasından dolayı yakıt düşermi acaba..

6. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Aracın ben hiç 80e geldiğini görmedim o kadar zorlamaya rağmen orjinali böyledir diyordum hep. Haralet göstergesi ne kadar zorlarsam zorlayayım aracı hatta 50 km bile gittikten sonra ş.içi trafikte hiç 80 e geldiğini görmedim. Buji...

7. smtp

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... Hava filitresi ve bujiler yeni. Karbüratör de elden geçti diyaframfelan iyi durumda.
  8. smtp

Ynt: Defender benzinli sahipleri buraya!... Merhabalar, iki hafta önce BRC 140 lık regulatör ve 8lik bakır boru tesisatlı Lpg taktırdım fakar aracım Ş.içi km de 1 lira yakıyor ayar yaptırdık karburatörü temizlettik hala aynı. Benzinde Ş.içi 70-80 krş yakarken Lpg de 1 lira yakması çok anormal...
  9. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Hep tercihim benzinliden yana oldu şimdiye kadar, aslında bende bilmiyorum. Bu arada arkadaşlar, araca lpg taktırdım km de 1 lira yakıyor. Benzinde km de 70-80 krş. Nasıl oldu bu is anlamadım. Nelere dikkat etmeliyim ne...

10. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. 4 çeker vitesi (Sağ L- SOl L) araç zorlanınca neden atar bilgisi olan varmı, orjinalimi bu yoksa benim kaplandamı sorun var acaba. Saygılar.

11. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Bu gün Bağlum kırandağında bi kaç deneme yaptım, söyle bişey yaşadım bi kaçkez küçük vites sol öndeyken 4 çekerde sağ öndede aynı yaptı boşa çıkıyor. Bunu bikaçkez yaptı . Çok güzel bi duygu off roada dahada heveslendim.
  12. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Selamıaleyküm, haftasonu defenderin karbüratörünü sökmeye çalışacam acaba toplayabilirmiyim tecrübe eden varmı acaba. Her yanından akıntılar oluşmuş contalarını felan değiştirmeyi denicem. Nelere dikkat edilmeli, Birde kalorifer...

13. smtp

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Maşallah, maşallah harika .
  14. smtp

Ankara'ya Bir Defender da Benden.

Hayırlı olsun , keyifle kullanın.
  15. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. BRC komple lpg kiti ve mikser (50 tl) toplam 900 TL Ankara Mavi denizler Lpg donüşüm Sistemleri. Bu adamlar Ankarada BRC nin en iyileri parçaları orjinal daha önceki arabalarımdan tecrübem var. Bİ sorun olduğunda insanı...

16. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. 140kw regulator, geniş mikser 8.5 lik bakır boru ile tesisat yapıldı. Kazanı sığarsa tekrar sağ kapıların altına aldırmayı düşünüyorum. Altına da sağlam bir muhafaza. Saygılar.
  17. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Arka karşılıklı iki koltuğu söktüm, muayenede 5 kişilik gördüler A1 e yazdılar. Emniyettede A1 de ne yazıyorsa ruhsata öyle geçtiler. Kolay oldu.
  18. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Role aklımda fakat lpg tankına kafama göre bir yer bulamadım.

19. smtp

Ynt: Ben ve Defenderim aranıza katıldık, kabul ediyormusuzun. Denedim herşeyi bi sorun gözükmüyor. Geri ve 1nci vites demekki standart olarak çok yakın. Aracın yakıtıda (50 TL Benzin 68 Km yol) 70-75 KRŞ gibi bi arada benzinde Ş.İçi. deneme ile sabit. Bakalım Lpg taktırdıktan sonra ne olacak...
  20. smtp

Defender LPG Kazanını Aracın Neresine Monte Ettirelim ????

Ynt: Defender LPG Kazanını Aracın Neresine Monte Ettirelim ???? İki çsamurlüğün arasında da bagaj ölüyor ama en sağlamı oluyor. Aslında ben tavana düşünüyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri