Arama sonuçlarınız

1. C

2012 Jimny Bf Goodrich Lastik

Ynt: 2012 Jimny Bf Goodrich Lastik Goodyear wrangler at sa 205 70 15 aldım. Uzun yolda sessiz bir lastik. Arazide orta derecede çamurda gayet başarılı. Karlı zeminde de çok memnun kaldım. 4 çekerin katkısı var tabi. Buz da, kış lastiği kadar performansı yok.

2. C

Ynt: 2012 Jimny Bf Goodrich Lastik Belki de amatör de olsa vesile olur :) Vincim bile hazır (orjinal tampon altı )ama daha başlangıç yapamadım. Görüntü olarak iyi bir hava katıyor takılan araçlara. Goodyear wrangler at sa orjinal ebatlı eski lastiklerimde çok iyiydi. Bir de yazıları beyaz olsa...
  3. C

Ynt: 2012 Jimny Bf Goodrich Lastik teşekkürler. değerlendirmeye alacağım

4. C

Merhaba, bugün, 2 ay önce aldığım 2006 (60.000 km) otomatik jimmyi takasa girip 2012(2. el 8000 km.de) yeni makyajlı kasa ile değiştirdim. Sattığım araba üzerinde yeni aldığım goodyear wrangler at sa lastikler kaldı. Bu yeni aldığım araçta standart yaz lastikleri var. Bu sefer farklı olarak...
  5. C

Jimny Service Manual , Jimny İçin Servis Kitapçığı (onarım İçin)

Ynt: Jimny Service Manual , Jimny İçin Servis Kitapçığı (onarım İçin) yararlı olacaktır. teşekkürler

6. C

Rot Kolu/mili

Ynt: Rot Kolu/mili bilgiler için teşekkürler. bursa da bir japoncu ile görüştüm. aynı şekilde onlara da rot mili var mı diye sordum. meğersem öyle bir parça araçta yokmuş. sadece rot lar arası bir demir parçası var mış. o da tornacılar da yapılıyormuş. bu ara ön rot başları 2 değil toplam 4...

7. C

Rot Kolu/mili

Ynt: Rot Kolu/mili bilgiler için teşekkürler yarın arayacağım umarım bulurum.
  8. C

Rot Kolu/mili

Ynt: Rot Kolu/mili Rot kolu ya da rot mili diye geçiyormuş ismi. Ustanın dediğine göre rot başından sonra gelen parçaymış. 30 - 40 cm uzunluğunda falan dedi. Sorduğum yedek parçacılar da servise yönlendirdiler. Servisin şaşi numarasını benden neden istediklerini tam anlamadım. Sorduğumda kasa...
  9. C

Rot Kolu/mili

Ynt: Rot Kolu/mili Yardımcı olabilecek biri var mı? Ben daha bulamadım

10. C

Rot Kolu/mili

Suzuki jimny için rot başlarını edindim fakat, uzun rot kollarını/millerini bulamıyorum. Şaşi numarasına göre değişiyormuş sanırım.Servisde de çok pahalı. Bursa dayım. İstanbul da veya Bursa da bu parçaları bulabileceğim yerleri paylaşabilir misiniz?

11. C

2006 Suzuki Jimny

Merhaba, 2.el aldığım 2006 model siyah otomatik vitesli aracımla Bursa dan aranızdayım. 60.000 km de aldım aracımı. Üzerinde şu an herhangi bir offroad modifikasyonu yok. Zamanla forumdan da yararlanarak değişiklikler yapmak istiyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri