Arama sonuçlarınız

1. ervam

Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz?

Ynt: Ankara'dan Almayı Düşündüğüm Bu Aracı Bileniniz Varmı ve Görüşleriniz? hayırlı olsun güle güle kullanınız

2. ervam

Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (WJ)'ciler kaç kişi ? 1) 2000 - 4.7 V8 - WJ - Kıvanç Akyol (kakyol) - Antalya 2) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sedat Yılmaz (GC99) - Ankara 3) 2002 - 2.7 crd - WJ - Hasan Uygun (hasan uyg) - İstanbul 4) 1999 - 4.7 V8 - WJ - Sercan Özaydın (dr_sercan) - Erzurum 5) 2003 - 2.7...
  3. ervam

WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu ben daha yeni aldım ses fena değil ama önemli olan uygun frekans bulmak kısacası ne öldürür ne güldürür

4. ervam

Yağmur ve Far sensörü

Ynt: Yağmur ve Far sensörü 1999 wj de var çok kullanma ihtiyacım olmadı ama var ve far yanınça istersen siliçekler devreye giriyor bilginize orjinal amerikan limited paket aracım
  5. ervam

Aramiza Bir WJ Daha Katildi

Ynt: Aramiza Bir WJ Daha Katildi kazasız sürüşler inşaallah artık yolda gözler sende olucak

6. ervam

wj ön sol aks arızası ve yedek parça

Ynt: wj ön sol aks arızası ve yedek parça bugün sol poryayı değiştim ses kesildi ve jeep'in gidişi değişti hemen değiştir tavsiyem yakıt bile değişti

7. ervam

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu burak bey ebayda güzel ürünler var ama dediğin gibi gümrük olayı işte kafa karıştırıyor sonucu bende mrk ettim paylaşırsan sevinirim
  8. ervam

Ynt: wj ön sol aks arızası ve yedek parça benim wjde sol önden uğultu gelmeye başladı baktırdım sol ön aks rulmanıymış fiyat sordum sol purya 285tl hbr olsun size verilen çok uçuk rakkam
  9. ervam

Jeep Fotoğrafları

Ynt: Jeep Fotoğrafları buda benden

10. ervam

1999 WJ overdrive kullanımı

Ynt: 1999 WJ overdrive kullanımı ssbman'a katılıyorum daha önce konu geniş acıdan tartışıldı özet olarak 4.vites iptali demek seri kullanım anlamında değerlendire bilirsiniz

11. ervam

WJ Orjinal CD çalar degisimi.

Ynt: WJ Orjinal CD çalar degisimi. bence etmez ama iyi bir ustadan fikir almak faydalı olabilir.daha önce taktıracağın typ ekranlı olursa sürtme ihtimali oluyormuş tam uyum vermiye bilir montaj sırasında
  12. ervam

Ynt: WJ'de Radyo Kanal Bulamama Sorunu bizide bu konuda bilgilendirirsen sevinirim.1999 wj amerikan olduğu için çift haneli frekanslar yok.avrupa modeli diye tabir edilen 2001 ve sonrasında var

13. ervam

wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi?

Ynt: wj 4.7 , zj 5.9 a tercih edilir mi? 1999 4.7 var bende oldukça hoş konforlu bir araç ama 5.9 da güzel makina eğer h.sonu kullanıyorsan hiç değişme nacizane fikrim
  14. ervam

WJ hakkında yardım

Ynt: WJ hakkında yardım herkezin tercihleri ve imkanları farklı tabiki bende 4.7 v8 var lpg hiç taktırmayı düşünmedim bile yakıtındanda emnunum diğer marka araçlara göre 4000 cc üzeri oldukca makul verdiği güç konfor ideal her an her yol şartına uygun bir jeeple seyir halindesiniz benzinli her...
  15. ervam

Ynt: wj ön sol aks arızası ve yedek parça geç farkettim sol arka aks komple 700tl aldım sağ aks 460 tl idi size verilen yüksek bence ist tar oto var sorabilirsin

16. ervam

wj hakkında

Ynt: wj hakkında arkadaşlar beyazda hoş oluyor wj kasaya benimki kahverengi içi siyah hoş ama beyaz daha güzel
  17. ervam

Sonunda WJ yi aldım.

Ynt: Sonunda WJ yi aldım. hayırlı olsun bol çamurlu günler
  18. ervam

Yağmur ve Far sensörü

Ynt: Yağmur ve Far sensörü yağmur sensör 2002 den sonra eklendi far arkadaşımın yazdığı gibi

19. ervam

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu hüseyin brc istdaysan ustamın nosunu veriyim temiz çalışır
  20. ervam

1999 WJ Isıtma Sorunu

Ynt: 1999 WJ Isıtma Sorunu aman başka cukura girme durma

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz