Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....
size tavsiyem istanbulda rıdvan ustaya gıdın burda çok fazla elletmeyın aracınızı. hem paranız çok gider hemde arabanız
Ynt: Daihatsu Feroza Fotoları....
evet benim minik canavarımın da birkaç küçük işi var yarın çıkacak inşallah. Ofroadçı arkadaşlar var o taraflara çok geliyorlar ben arabayı hazırlamakla uğraştığım için katılamadım henüz. En kısa süre yeni etkinlik düzenlenecek yanımda bir feroza daha görmek...
Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım
off-roadlara yetişmem gerek... yarın sis farları takılıyor. sonra arazı lastıklerı ve şnorkel...:) lastıklerı 30 9.50 dediler ama doğrumu ölçüler acaba
Ynt: Hudoff 16 Şubat 2014 Pazar Nereye Gidelim Nerede Gezelim (kahvaltılı)
off- road tutkunu arkadaşlar sizleri kırklarelinede bekleriz. burda 2 profosyonel arkadaş birde ben çaylak olarak takılıyoruz. sizlerde gelin kalabalık bir etkınlık yapalım
Ynt: Daihatsu Feroza Teknik Yardım
ARABADA GAZDA KULLANIRKEN AŞIRI GAZ KOKUSU BENZİNE GEÇİNCEDE BENZİN KOKUSU VAR. GAZCIYA GİTTİM HERYERİNİ KONTROL ETTI KAÇAK YOK. BAŞKA USTAYA GİTTİM BUJI VE KABLO DEĞİŞCEK CALIŞMIYO YAKITI ÇİĞ ATIYO DED,