Arama sonuçlarınız

1. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Allah sizede nasip eder inşallah Efe bey teşekkür ederim.

2. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
  3. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Tamponda yamukluklar var prese girip düzelecek sonra orjinal vinçi üstüne geri takılacak. Teşekkür ederim Göktuğ bey.

4. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Teşekkürler. Mat sedefli gri.
  5. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Şimdilik üstündekiler düzeltilip geri takılacak.

6. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin http://www.youtube.com/watch?v=nSFHDz2iIr4&feature=youtu.be

7. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Jant konusu şu an benim için de muamma. Lastiği yeni götürdüm ustamız ne diyecek ona göre hareket edeceğim. 15 jant içine sığacak mı kaliperlere çarpacak mı , araya parça gerekecek mi hepsine bakılması lazım. Şu an yavaş yavaş toplanıyor. Kapı kolları , camlar ...
  8. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Renk benim de çok hoşuma gitti. :) Depoyu kasanın içine alacağız ve boyutu büyüyecek. Tesisatı da elden geçecek.Dolum ağzını çamurluğun oradaki kapağın altına alacağız. Güzel olacak inşallah.
  9. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Son durum.

10. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Taktir edersiniz ki herkesin aynı şeyi beğenmesi mümkün değil. Çok beğenen arkadaşlarımda var , sizin gibi görüşe sahip olanlarda. Ben sevdim rengi , tabi her görüşe de saygım var. Pek önemli de değil aslında ne renk olduğu. Önemli olan yenilenmiş olması. :)

11. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Siyah astarlı halini mi beğendiniz anlamadım.
  12. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Boya işi tamamdır.

13. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Farlar şimdi geldi. :)
  14. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Son iki resimde siyah gibi duruyor ışık azlığından ancak istediğim biraz daha açık olması. 1.resimdeki gibi mesela.
  15. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin ilk kat boya vuruldu ve son rengine yaklaştık.

16. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Teşekkür ederim.
  17. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Teşekkürler hepinize. Aracın dış boyası 17.12.2013 de bitiyor. Boyası bitmiş haldeki fotolar en kısa zamanda yüklenecek. Lastikler tamam , şu an uyumlu jant bulma aşamasındayız. Boya biter bitmez camlar ve kapı fitilleri takılacak. Sonraki iş maddi durumlar elverir...
  18. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Teşekkür ederim. Aslında daha büyük bir ebat istiyordum ama bu lastikler biraz uyguna geldi. Şimdilik bununla yürüyeceğiz inşallah. :)

19. B

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin Lastikler hazır.
  20. B

77 Ford F 250 Çiftkabin Restorasyon

KONU AŞAĞIDAKİ LİNKTEDİR. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=97526.0

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz