Arama sonuçlarınız

1. Onur.KOCA

"buddy Burner" Ocak Yapımı

Merhaba, Bu videomda da mum ve karton yardımıyla "buddy burner" yapımını anlatmaya çalıştım. Bu tarz videolar çekmeye devam edeceğim. Kanalıma abone olursanız sevinirim.

2. Onur.KOCA

Koruyucu Patina Uygulaması

Merhabalar, Bildiğiniz gibi karbon çeliğinen üretilen bıçaklar iyi bakılmadığı takdirde çok çabuk paslanabiliyor. Bu video'da karbon bıçaklarının paslanmaya karşı direncini bir nebze olsun arttırabilmek adına, koruyucu patina uygulamasının nasıl yapıldığını anlatmaya çalıştım. Umarım işinize...
  3. Onur.KOCA

Bauhaus'un Bu Baltasını Kullanan Var Mı?

Arkadaşlar Bauhaus'un bu baltasını kullanan var mı? Freund diye bi firma üretmiş, fiyatı da 80 tl. Ben çok sık kamp yapan bi adam değilim senede 1-2 anca gidebiliyoruz, o yüzden işimi görür diye düşünüyorum. Bunun üzerine 20 tl daha koyunca Fiskars X5 var fakat o da biraz küçük gibi. Ne tavsiye...

4. Onur.KOCA

Mora Bıçakları Nerede Bulunur

Arkadaşlar merhaba, Mora bıçaklarını internet dışında satın alabileceğim bi yer var mıdır Istanbul içinde? Önceden Bauhaus'ta bir modeli satılıyormuş fakat bugün aradığımda ürünün satıştan kaldırıldığını öğrendim malesef. Bir de hangi modelini tavsiye edersiniz? Türkiyede malesef Bushcraft...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Geri