Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
suzuki samuraimin kontrol paneli bozuldu elinde sağlam yedeği bulunup değerlendirmek isteyen arkadaşlara duyrulur veya sıfır olursa daha şahane olur :) yan sanayiide olabilir.
aracın sol ön akis kafası problemlidir nasıl yapılır bilmiyorum
üzerinde aisin marka japon malı dualmatıkler takılı istenmemesi durumunda fiyattan düşülerek orjınal sabit poryaları verilicek
koltuk döşemeleri iyi durumda ama şöför koltugunu tutan sag kolu kırıktır.
zemin döşemesi iyi durumda...
arkadaşlar arazi şanzumanının vites kolunun en son takılan parçası kitlemeli pul kırılmıştır elinde bulunan varmı veya bulabilecegim bir yer
yardımlarınız için teşekkürler
samurai de bilindigi gibi makaslar dingillerin altında ben bunu dingillerin üzerine almak istiyorum daha önceden yapmış olan arkadaşlarımız varsa bilgilerini paylaşabilirlermi hangi kısımlarda tadilat yapılmalı hangi parçalar değişmeli
bilgileriniz için simdiden teşekkürler
sonunda butceme uyan bi arac buldum birazda takviye ile :D
1 ay kadar sonra da biraz degişiklilik yapmayı dusunuyorum lastık jant dan baslıyacagım
sonra hard top
selam arkadaşlar mersin veya cevre illlerden suzuki samurai arıyorum özellikle 1300 motoru olan
satan veya satan tanıdıgı olan arkadaşlar varsa
maximum limit 6500 tl
yardımcı olacak arkadaşlara da simdiden teşekkürler