Arama sonuçlarınız

1. daisuki

İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk

Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk

2. daisuki

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin ellerinize sağlık çok güzel olmuş gerçekten ilgiyle takip...
  3. daisuki

Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk melih bey programlar için teşekkürler ...

4. daisuki

Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk Cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.Yurt dışındaki trafik kurallarını ve işaretlerini iyi biliyorum .Uzun bir süre kuralı bol olan bir ülkede yaşamışlığım var bu sebeble yurt dışında yada TÜRKİYE'deki dersime her zaman...
  5. daisuki

Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk + sormak istediğim duyduklarıma göre bunu soruyorum Bulgaristan üzeri gündüz geçmek koşuluyla tehlikelimidir ? ???

6. daisuki

Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk Muhammed ÖZTÜRK,melihbozkurt,zagortenya (isim yazmadığı için nick yazdım)cevaplarınız için teşekkür ederim.Evet araç yeni o açıdan sıkıntı yok :) ançak yol dil bilmemezlik beni korkutuyor şimdilik :( lakin navigasyon ve harita olduğu...

7. daisuki

Ynt: İstanbul - Avusturya, Salzburg Araç İle Yolculuk cevaplarınız için teşekkürler. araştırmalarım devam etmekte yanlız sormak istediğim benim aracım biraz küçük citroen nemo bilirsiniz.bu araçla yola çıkamak doğru olurmu ??
  8. daisuki

Epg01:yunanistan

Ynt: Epg01:yunanistan ilgiyle takip :)
  9. daisuki

Öncelikle bilgilerini paylaşan tüm büyüklerime saygılar. Benim 2014 yıl sonu 10.ay gibi Avusturya'ya (akraba ziyareti düğün ) ;D gitmek gibi bir durumum söz konusu. Tek şöför 2 küçük çocuk ve eşim .Yurt dışı tecrübem var fakat avrupa ülkesi değil.Araçla gitmek istememin sebebi yol...

10. daisuki

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan hayırlı olsun zevkle takip ettim kendim bitirmiş gibi sevindim bol gezmeler...

11. daisuki

Japonya' Da Birine Adres Sormak...

Ynt: Japonya' Da Birine Adres Sormak... Bu ülkede insana, canlıya saygı hat safhada. Coğrafyadan ziyade kültür, düzen ve insana saygı sizi şaşırtıyor. Japonya gerçekten görülesi bir ülke... Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?action=post;topic=101493.0;last_msg=1309691#ixzz2uVtYhCOe...
  12. daisuki

Kendi Aracımızla İran - Azerbaycan - Gürcistan Seyahatimiz

Ynt: Kendi Aracımızla İran - Azerbaycan - Gürcistan Seyahatimiz yazdıklarınızı okuyunca işi gücü bırakıp bir an önce oralara gidesim geldi ;) güzel ve eğlenceli geçmiş başka resimlerde paylaşırsanız daha eğlenceli olur. Birde sormak istediğim konuşurken İngilizce mi yoksa gittiğiniz ülkenin...

13. daisuki

Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti!

Ynt: Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti! Bu videoyu defalarca izleyebilirim paylaşım için teşekkürler özay bey. siz son sözü bana göre söylemişsiniz zaten KISACA NE VARSA JAPON'LARDA VAR
  14. daisuki

Ynt: Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti! özay bey teşekkür ederim sadece birazcık ;) TOYOTA fanatikliğim var. Yanlız video on numara TOYOTA bir numara :D . Amarok ta güzel bir şeyler yapmış resimlere bakılırsa gayet iyi ;)
  15. daisuki

Ynt: Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti! Türkiye'dekilerde ön difransiyel yok bunlarda var özel sipariş üzerine mi alınıyor acaba yoksa sadece tanıtım amaçlı olarak bu gezi çin mi yapılmıştır dersiniz ???

16. daisuki

Ynt: Amarok Kuzey Kutbu’nu Fethetti! Soçi Kış Olimpiyatları için özel olarak tasarlanan 3 Amarok, 25 bin kilometre yaparak 66 günde Moskova’dan, Rusya’nın en kuzey bölgesi olan Kamçatka Yarımadası’na ulaştı.
  17. daisuki

Soçi Kış Olimpiyatları için özel olarak tasarlanan 3 Amarok, 25 bin kilometre yaparak 66 günde Moskova’dan, Rusya’nın en kuzey bölgesi olan Kamçatka Yarımadası’na ulaştı. Amarok Polar Expedition olarak adlandırılan yolculuk, bir ülke içinde bu zamana kadar yapılan en uzun Off-Road yolculuğu...
  18. daisuki

Ford F 250 Çift Kabin

Ynt: Ford F 250 Çift Kabin aracınız çok güzel lastikler cuk ;) olmuş kesenize bereket ellerinize sağlık :) . sormak istediğim üst resimde aracın altındaki yuvarlak uzun bir parça gözüküyor o nedir anlayamadım ? kusuruma bakmayın yere çok yakın duruyorda ???

19. daisuki

lc prado düşünüyorum (+) ve(-) düşünceleriniz???

Ynt: Lc Prado Düşünüyorum (+) Ve(-) Düşünceleriniz??? Güzel konu takip diyorum :)
  20. daisuki

İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80

Ynt: İşte Benim Minik Kuşum !!! Vx80 hayırlı olsun , aracınız çok şık olmuş güle güle kazasız kullanmak nasip olur inşaallah ...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri