Arama sonuçlarınız

1. daisuki

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan pusuya yattım sessiz sessiz ilgiyle izliyorum ;D ;D çalışmalarınız çok güzel gidiyor ellernize sağlık ;)

2. daisuki

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan israfil bey araç bittiğinde toplam ne kadar bir ağırlık olmasını hesapladınızmı ? Resimlere bakarak ağır olacakmış gibi bir algı oluştu bendede bunu merak ettim ilgiyle ve zevkle takip ediyorum kolay gelsin...
  3. daisuki

Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel

Ynt: Dağ Aslanı - Nissan Patrol - 3.3 Turbo Dizel çook güzel olmuş güle güle kullanın ...

4. daisuki

1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor şimdi yavuz bey 3 yıl bu araç için erken mi diyorsunuz ;) ;D neyse araç sahibi abimize bol sabırlar benimde merakla beklediğim bir araç takipe devam diyelim... ;)
  5. daisuki

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... vermiş olduğunuz yakıt değerleri LPG mi ??? yoksa ben mi yanlış anladım ??? neden diye sorarsanız ben 1.4 dizel 2013 model nemo kullanıyorum 100 tl mazot alıp ( 4.17 shell ) 360 km gidiyorum ,fakat araç bilgisayarı 450 km gösteriyor ya bende yanlışlık var...

6. daisuki

Trans Sibirya İçin 4x4

Ynt: Trans Sibirya İçin 4x4 süper bir gezi planı başarılar diliyorum umarım gezinizi gerçekleştirisiniz.araç konusunda bende alican beyin dediği gibi 1 toyota hilux dizel, 2. tercihim dizel land cruiser vx100 olurdu :) Takip ;)

7. daisuki

ROMORK-KARAVAN Sevdasına düştüm sizlerle beraber yapalımmı.

Ynt: Romork-karavan Sevdasına Düştüm Sizlerle Beraber Yapalımmı. Kolay gelsin çalışmanızı ilgiye takip ediyordum hatta başlamadan bitti diye düşünmüştüm :) tekrar başlaması sevindirdi.Lakin küçük bir eleştiri kusura bakmayın sanki biraz küçük olmamışmı ölçüleriniz nedir bir sakıncası yoksa...
  8. daisuki

Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (Tüm Seriler)

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (tüm Seriler) şimdilik bu kadar daha önce yüklenmiş olan resim varsa kusura bakmayın :( elimdeki arşivlerden seçtim :) iyi seyirler. ;)
  9. daisuki

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (tüm Seriler) ;)

10. daisuki

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (tüm Seriler) Prado 'yada yükseltme yakışmış hanii :D ;)

11. daisuki

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (tüm Seriler) :)
  12. daisuki

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (tüm Seriler) devam ;)

13. daisuki

Ynt: Toyota Arazi Araçları Fotoğraf Arşivi (tüm Seriler) son zamanlarda bir durgunluk var diye düşünüyorum biraz hareket gelmesi için yeni resimler benden ;)
  14. daisuki

Bu Da Benim Vx100 Üm...

Ynt: Bu Da Benim Vx100 Üm... aracınız hayırlı olsun çok güzel ve temiz görünüyor güle güle kullanmak nasip olur inşallah...tekeriniz düz bassın...
  15. daisuki

Defender Sahibiyim Artık :)

Ynt: Defender Sahibiyim Artık :) aracınız hayırlı olsun güzel görünüyor gerçekten keyifli bol gezmeler...

16. daisuki

Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi

Ynt: Gezenbilir Üyelerinin Eğitim Seviyesi 1984-1989 Ulubey Merkez İlköğretim (ORDU-ULUBEY) 1989-1992 Ulubey Lisesi Orta Okul 1992-1995 Ordu Endüstri Meslek Lisesi - Mobilya Dekorasyon Bölümü Şuan sağlık sektörü reklam departmanında çalışıyorum ??? ne alakaysa :D
  17. daisuki

Unimog - Karavan

Ynt: Unimog - Karavan İsrafil bey çalışmanızı zevkle takip etmekteyim sormak istediğim iç profiller oldukça kalın ??? ve aracın bitmiş ağırlığı toplamda kaç kilo olarak hesapladınız ??? çalışmanızda başarılar dilerim saygılar... :) :)
  18. daisuki

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı resimdeki araç süper gerçekten ;D şimdiden kolay gelsin bence imkanlarda müsaitse ;D bu araç yapılmalı ???

19. daisuki

Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı

Ynt: Amerikan Versiyonu Buggy Yapımı SÜPER olmuş gerçekten keyifli gezmeler :)
  20. daisuki

Range Rover & Bolkar Dağları

Ynt: Range Rover & Bolkar Dağları gerçekten resimler ve facebook daki paylaşımlarınız süper...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR