Arama sonuçlarınız

1. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? ya arkadaşlar yeni okudum Daihatsu Türkiye'den çekliyormuş,nolucak o zaman Ferozayı alırsam? ben vitaramı bekleyeyim en iyisi

2. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? hala gönlüm vitara da ama Ferzayı bir görüp denemeyi düşünüyorum şu an:)
  3. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? eşim işten ilk izin aldığında araç bakıcaz zaten ararız sizi hahaah valla öyle olur:)

4. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? Bodrum'a yolunuz düşmez dimi :D :D :D hemen göresim geldi de :D
  5. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? sizin Ferozanın üstü tamamen mi açılıyor yoksa sadece arka kısmı mı?

6. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? kafam karıştı yahu,vitara derken döndük ferozaya:)

7. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? kısmetse olur zaten:)
  8. I

ALINIK:) vitara arıyorum

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum hadi hayırlısı ben bulamadım daha ama olsun:)
  9. I

2000 model niva 4x4

Ynt: 2000 model niva 4x4 inş hayırlısı neyse o olsun:)

10. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? gerçi üstü açılıyor o da bir avantaj aslında. Eğer bu hafta aracınız satılmazsa haftaya yolumuz düşebilir belki:) Herhangi bir masrafı varsa bileyim ama nolur,Bodrum dan geleceğiz çünkü

11. I

2000 model niva 4x4

Ynt: 2000 model niva 4x4 darısı başıma bir tane olsun canım olsun:)
  12. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? merhabalar aracınız zaten takibimdeydi:) klima yok değil mi?

13. I

2000 model niva 4x4

Ynt: 2000 model niva 4x4 hayırlı satışlar
  14. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? zaten aklım fikrim vitarada:)
  15. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum eldeki para belli, en fazla 13 çıkar,bu rakamdan o rakama inmiyorlar genelde. Birde alınca illa masrafı olacak:( offf Suzukim olamayacak mı benim:(

16. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? ilandaki feroza aklımın bir köşesinde zaten,ama klima yok ferozalarda sanırım,eşimde tutturdu klima diye,malum Bodrum yazın 50 derece:)
  17. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? tek araç olacak,genelde ben kullanacağım. Haftada bir de trekking amaçlı tepelere arazilere gidilecek
  18. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum üstte bir link paylaşmıştım Adana da sizce nasıl?

19. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum Jimny'leri sevmiyorum ben ya,küçük dar garip:) hem zaten fiyatta yüksek
  20. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? zaten Vitara diye yola çıktım ama Feroza ve Frontera aklımı karıştırdı açıkçası. Gene de sanki Vitara her zaman gözdem olacak:)

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri