Arama sonuçlarınız

1. I

ALINIK:) vitara arıyorum

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum en üstte l,nk,n, verdiğiniz dimi tamam teşekkürler

2. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum evet burdaki ustada aynı şeyi söyledi,teşekkürler. Elbet bulacağım,ama şu sabırsızlığım yok mu:)
  3. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? aklımda olsun görürsem haber veririm size,sizde 12 bin civarı 3 kapı suzuki vitara görürseniz haber verin:)

4. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? Bodrum'dayız. O teknik terimleri de anlamıyorum maalesef,öğreneceğim ama azimliyim:) Arazide sanki otomatik sorun olur gibi geldi bana da
  5. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? cevabınız için teşekkürler. Hiç otomatik vites kullanmadım,aslında genelde kadınlar tercih eder ama ben manuel vitese alışığım,bu yüzden şüpheye düştüm. Klimayı da burdaki usta takılmaz dedi bana,ama suzuki ustası değil,belki de uğraşmak istemedi bilmiyorum tekrar...

6. I

otomatik vites nasıldır?

Ynt: otomatik vites nasıldır? bir soru daha,gerçi cevaplayan yok ama gene de sorayım bir ümit:) Vitara'ya sonradan klima takılabilir mi?

7. I

otomatik vites nasıldır?

93 vitara JLX otomatik vites olanında sorun çıkar mı? bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi acaba
  8. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum adım Belgin bu arada, acaba aranızda şu aracı bilen varmıdır? Adana da kardeşim oturuyor,ona baktıracağım,ilginize teşekkürler http://www.araba.com/4416745/Suzuki-Vitara-16-JLX
  9. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum insan güvenemiyor işte,hasar ve arızası yoktur diyor,bir sürü sorunu var

10. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum benim bulduğum araçta şuydu,aylardırda satılmadı,beden öğretmeni sahibi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-suzuki-vitara-cok-temiz-ihtiyactan-acil-74827573/detay

11. I

Ynt: ALINIK:) vitara arıyorum yardımınıza teşekkür ederim. Yıllardır hayalim bu araba,parayı anca bu kadar biriktirebildim:) Bodrum da buldum bir araç 11.500 e 3 kapı,ama aracın her tarafından ses geliyordu. Açıkçası fazla anlamıyorum arabanın teknik aksamından,ama ustaya gösterdim,görünür en...
  12. I

Vitara arıyorum

Öncelikle merhabalar herkese. Suzuki vitara tutkunuyum,biriktirebildiğim param 12-13 bin. 3 kapı hard toplu ya da klimalı vitara bulma umuduyla yaşıyorum:) Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim:) teşekkürler

13. I

merhabalar sitenizi yeni keşfettim oku oku bitiremedim:) Fazla bir param yok maalesef,12-13 bin kadar var. En büyük isteğimse bir vitara sahibi olmak,3 ya da 5 kapı farketmez. Bodrum da yaşıyorum ama güzel bir araç olursa atlar giderim:) Umarım hayallerimdeki suzukime kavuşurum:) Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri