Arama sonuçlarınız

1. A

3 Sistem Buzdolapları

İkinci el olarak aldığım 3 sistem buzdolabını yaz boyunca hafta sonları bazende bir hafta sürekli kullandım. Dolabın çalışıp çalışmadığını kontrol edebilmek için dijital termometre takmıştım. İyikide takmışım. Zira diğer türlü çalışıp çalışmadığını anlamak mümkün değil. Gelelim dolabın...

2. A

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Cevap veren herkese teşekkür ediyorum. Dediklerinizi aynen uygulayacağım. Kolay gelsin.
  3. A

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Arkadaşlar biliyorum çok soru sordum ama kusura bakmayın. Bu dolap olayı benim için gerçekten önemli. Köydeki evde elektrik olmayınca ne kahvaltılık saklıyabiliyoruz nede insilün ilaçlarımızı. Anladığım kadarıyla tüp kullanmaktan başka bir çaremiz yok. Peki bu...

4. A

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Ustam telefonunuzu kaydettim. 12 v ile çalıştırmak istediğimde sizinle irtibata geçeceğim. Ama kullanacağım yerde elektrik yok. 130 wp lik panel ve 100 ah jel akü ile tv ve aydınlatma işini çözdük fakat buzdolabını da takacak kadar yeterli bir sistem olduğunu...
  5. A

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Üstadlar benim dolap elektrolüx fakat model, ve litre büyüklüğü hakkında bir etiket yok. Yüksekliği 60 cm civarında. Sizin göz aşinalığınız vardır. Bu nasıl bir model ? Birde dolap maxsimumda iyice soğuduktan sonra minumum seviyeye alırsak kesintisiz olarak tahmini...

6. A

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Cevap için teşekkürler... Dediklerinizi yapacağım. Kolay gelsin.

7. A

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Üstad cevabın için teşekkür ederim. Amonyak gazı el alttaki plastik kabın solundaki parçada mı ? Küf vs önlemek için o parçayı boyasak performansta düşme olur mu ? Baca çıkışı en fazla ne kadar uzun olabilir ? Dolap ile ilgili şunuda yaparsan iyi olur diyeceğin önerin...
  8. A

3 Sistem Buzdolapları

Ynt: 3 Sistem Buzdolapları Arkadaşlar 3 sistem buzdolapları için bu foruma üye oldum. Konun tamamını hatta internetteki diğer kaynakların çoğunu okudum. Müsadenizle birşey sormak istiyorum. Bağ evimde kullanmak üzere ikinci el bir elektrolüx 3 sistem dolap aldım. Ama rezistansları olmadığı için...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.