Arama sonuçlarınız

1. passatcan

Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Hayır , Ben " Bahsis ile sorun çözme " yöntemi ile sadece aracın dışını ve kasa havuzunu yıkattırıyorum. Henüz aracın altının yıkanmasını gerektirecek bir durum olmadığından bir yöntem araştırmadım.

2. passatcan

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Hoşbulduk :D Şayet benimki canavar ise sizinkiler sanırım Godzilla :) Sabırla 24'ünü bekliyorum :D
  3. passatcan

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Benzincilerdeki yıkamacılara gidip yıkamacı kardeşime güzel bir bahşiş vererek sorunu çözüyorum :)))

4. passatcan

Çakı ve Bıçak Seçimi

Cold Steel markasını şiddetle tavsiye ederim. Bunun haricinde Buck markasıda iyidir. Ve birde katlanır çakıların en ünlü markalarından biri Spyderco.
  5. passatcan

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Araba iyice çamur olsun diye paçalıklar söküldü , Cuma günü tuzla tersaneler bölgesinden 10 tonluk halat çeki aparatları falan temin edilecek , atıcılıktan miras botlar hazır ( co pilotum direk postal ayarlamış) her ihtimale karşın kürek, lastik bot ( şantiye styla)...

6. passatcan

Uşak 112 Ambulans Servisi

Ynt: Uşak 112 Ambulans Servisi Rıza bey ,araçlarda off road a yönelik ekstra bir donanım var mı ? Görüntüler gerçekten muhteşem. Allah devlete zeval vermesin. Zor koşullar altında insanların sağlığı için çalışan tüm sağlıkçıların Allah yardımcısı olsun.

7. passatcan

Vefat

Ynt: Vefat Merhumeye rahmet kalanlara bol sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun
  8. passatcan

Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (Yükseltme)

Ynt: Arazi Araçlarına Portal Aks Yapımı (yükseltme) Maşallah,muhteşem olmuş.
  9. passatcan

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Vallahi sırf araba iyice kirlensin diye arka paçalıkları söktüm. Niyetim bugün önleride sökmek. ;D

10. passatcan

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Sayın kızbabası, çok teşekkür ederim. Gruba katılma isteği gönderdim.

11. passatcan

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Davetiniz için çok teşekkür ederim,ancak google da 8-9 kere aratmama rağmen grubu bulamadım. :( Vallahi dün geceden beri içim içimi yiyor,foruma dün değilde evvelsi gece baksaydım şimdi kamyonetim çamur içinde olacaktı..Ahh ahh :)
  12. passatcan

Pompalı Tüfek (Pump Action Shotgun) Seçimi

Ynt: Pompalı Tüfek (pump Action Shotgun) Seçimi Herkese Selamlar, Bir tane Winchester 1300 Defender 8 shot ve bir tanede Sarsılmaz m206 pompalı tüfek sahibiyim. TAF ferdi sporcu lisansım var. Silahlar ve atıcılık ciddi şekilde zaman ve bütçe ayırdığım uğraşım. Ayrıca Türkiye'nin en elit silah...

13. passatcan

NİSSAN 4X4 (COUNTRY -- SKYSTAR - RALLY RAİD ) kaç kişiyiz.. tüm sorular..

Ynt: Nissan 4x4 (country -- Skystar - Rally Raid ) Kaç Kişiyiz.. Tüm Sorular.. Herkese Selamlar. Bende 2005 Rally Raid imle aranıza katıldım.
  14. passatcan

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Sayın kızbabasi bir aksilik olmazsa muhakkak yanınızda olacağım.çok teşekkür ederim. Sayın lynx255 sıcak ilginiz ve davetiniz için çok teşekkür ederim. 24 kasımda bir mani olmazsa yanınızda olacağım. İyi dilekleriniz için çok teşekkür...
  15. passatcan

Ynt: Bu Pazar Gezi Var! Söz, Hafif Olacak. - Anadolu Yakası Herkese selamlar, bu mesaj forumdaki ilk mesajım. Nissan Rally Raid aracım var. Açıkcası fotoğrafları görünce hem çok sevindim, hemde aranızda olmadığım için üzüldüm. Bende yeni sahibi olduğum araçla biraz arazi tecrübesi yaşamak...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,171
Kayıtlı Üye Sayımız
167,059
Kaydolan Son Üyemiz
dancebykarizma@gmail

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR