Arama sonuçlarınız

1. rebo

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit selam Su montların noları için 71 bosta ise ben degiştirmek isteyebilirim

2. rebo

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tolga Selam Burası Modena daki 4Technique atölyesi heralde ve bu Prado da evet oranın sahibinin. Ayrıca birde 3M carbon kaplı 80 kasası var. Bende birçok ekipmanı ordan aldım.
  3. rebo

Toyota lc FJ70 Çamurluk Dodikleri (fenderflares)

Ynt: Toyota lc FJ70 Çamurluk Dodikleri (fenderflares) Ersun Ben onları Orhan Usta vasıtasıyla Adnan Bey e sattım... Ama sen iste ben sana yine yaratırım Ahmet :)

4. rebo

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi 1 Ömer Günay 1992 4 RUNNER Ankara 2 Umut Çelikel 1987 LandCruiser BJ60 Ankara 3 Uğur İNAN 1985 HİLUX...
  5. rebo

Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010)

Ynt: Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010) ok

6. rebo

Ynt: Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010) ok

7. rebo

Ynt: Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010) devam
  8. rebo

Ynt: Şile, Hacılar - Yeşilvadi Gezimiz (14 Mart 2010) devam
  9. rebo

Güzel bir doğa gezisi ardından 50 metrede 1.5 saat offroad!!!

10. rebo

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tabi Ahmet Abi beraber bir tur daha yaparız. Biraz zorlu bir parkurdu ama Tuğsan ve Burak'la güzel vakit geçirdik..

11. rebo

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Alper bence sen en vefakar copilottun ilk günkü offroad turundaki kamerayla beraber çamurdaki deparlarını unutamayacağım. Hele telsizden gelen ''koşturmayın artık çocuğu '' anonsuna rağmen çok özveriliydin..
  12. rebo

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Çağlar Bey resimler harika... Bence fotğrafçılığınızı küçümsemeyin. En kısa zamanda diğer fotoğraflarıda bekliyorum. Sizin fotoğraflarda benim beyaz bj70 sanki olduğundan daha güzel çıkmış.. Elinize...

13. rebo

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Arkadaşlar çok güzel organizasyondu. Katılan herkese özellikle şehir dışından gelen TOYOTA severlere , Tuğsan'a ve tüm emeği geçenlere çok teşekkürler. Resimleri merakla bekliyorum.. :)
  14. rebo

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi [size=8pt]En kısa zamanda fotoğrafları ekleyeceğim Aslında 70 serisinin restorasyon aşamasının resimlerinide bu vesile ile bir araya getirmiş olurum. Artık iyi bir forum okuyucusundan çok, daha aktif bir üye olma yolundayım Merhaba Ahmet sensin değilmi...
  15. rebo

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi En kısa zamanda fotoğrafları ekleyeceğim Aslında 70 serisinin restorasyon aşamasının resimlerinide bu vesile ile bir araya getirmiş olurum. Artık iyi bir forum okuyucusundan çok, daha aktif bir üye olma yolundayım :) :) :)

16. rebo

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Arkadaşlar görevli sayısı 5 kişiye düştü,yokmu 1 kişi daha ekibe katılmak isteyen. 5-6 Aralık Türkiye Offroad Şampiyonası Toyota Gurubu Görevli Listesi: 1-)Tuğsan Moral TLC VX80 2-)Heytem Dağıstanlı TLC FJ40 veya FJ70 3-)Burak Ayvaz...
  17. rebo

2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu - Sapanca-Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009) « Yanıtla #814 : Dün 09:23:04 » Alıntı...
  18. rebo

Orjinal 16'' Land Cruiser Jantı Arıyorum

Ynt: Orjinal 16'' Land Cruiser Jantı Arıyorum Verdiğiniz bilgi için teşekkürler..

19. rebo

Orjinal 16'' Land Cruiser Jantı Arıyorum

Arkadaşlar LC 70 için orjinal 16'' jant bulabilecegim bir yer var mı? Piyasa jantları balans olmuyor çünkü merkezlemesi zor oluyor Teşekkürler
  20. rebo

3B Motorlu 87 Landcruiser BJ60 Yakıt Tüketimi

Ynt: 3B Motorlu 87 Landcruiser BJ60 Yakıt Tüketimi Haklısınız ancak hiç olmazsa yokuşlardaki yavaşlama biraz azalır

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri