Arama sonuçlarınız

1. 997799

Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 şimdiiii eksoz kazanından bahsediyorsanız... aracınızda ses istiyorsanız, ford transit orta susturucuyu takturuyorsunuz...v8 e bindiğinizi hissediyorsunuz size 80 tl ye patlıyor... lift kit ve off-road olayına gelinceee... her yeni...

2. 997799

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler evet aracınızda tipik klepe problemi var... sitede bikaç kez işlendi bi bakın bulamazsanız ben de bakart tekrar cevap yazarım...
  3. 997799

ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı?

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? tamam da dodik deiğiniz şey, büyük lastik takılınca mecburen sağı solu kesiyorsun, birde dışa çıkıntılı yani ofsetli jant takıyorsun oradan gelen taşı çamuru engellemek için mecburen takılan parça.... standart jantla, yada az bi...

4. 997799

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? desenlere bakıldığında ne amaçlarla kullanıldığı, nerde iyi oldukları açık aslında... arazide çok iyi performans istyorsanız diş derinilkleri daha agresif olmak zorunda, buna ilaveten çok daha yüksek arazi performansları için...
  5. 997799

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? mt lere bika örnek desen...

6. 997799

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? bu konularda zaten bu şekilde çok mesaj olduğu için acayip kavram karmaşası var...anlıyorum sizi...aracınızla bi bir hafta 10 gün gezin...bi bakın...pikniğe falan bi gidin...lastik ebadı vs kolay... mesela at lastik denince şu...

7. 997799

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ynt: Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler tekrar tekrar güncelll
  8. 997799

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? sitede çok bilgi var..lütfen yanlış anlamayın ama....biraz kurcalayın...aynı bilgileri yazmaktan inanın çok sıkıldı millet... mt=mud train yani çamur lastiği... at=all train her koşul anlamında... tek araç olarak kullanacaksanız at...
  9. 997799

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 yok ya şaka yapıyorum...en güzelini yapmışsınız elinize, sağlık güle güle binin...1 hafta sonra aracınıza tam adapte olucak aracınızı çok seveceksiniz... baişlangıçtan kastınız nedir?

10. 997799

Bursa'da Grand Cherokee ZJ Modifiye

vaaayyyy ne güzel iş çıkarmışsın yine....maşşallah allah nazalardan korusun.....

11. 997799

Ynt: Sonunda Muradıma Erdim 98'GrandCherokee ZJ 5.9 Uraz bey ne yaptın sen yaw... yakmışsın başını....biz şaka yaptıydık ;D 4.0 değil 5,2 bile değil hem de 5,9 vay anam vaaayyyy....
  12. 997799

Ynt: ZJ kasa araç arıyorum. satan yada tavsıyesı olan varmı? güzel seçim olmuş, benim de favorilerim arasında olan 3-5 zj den biridir... lastik vs konusuna gelince bi çok yerde yazdığımı tekrar edeyim... aracınızı alın... tam olarak nasıl kullanacağınıza karar verin... 4 tane mt lastik takın...

13. 997799

Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke)

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) eyvallah abi...çok teşekkürler..pazartesi ilk işim....
  14. 997799

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) bugün 2. direksiyon amortisörünü taktık... lastikler bilindiği üzre balans özürlü cinsten... sonuç : işe yarıyor tavsiye ederim...
  15. 997799

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) hepinize ayrı ayrı teşekkürler...

16. 997799

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) bu arada 23,5 cm yükseltme farkı oldu...başlangıç-bitiş arası fark....
  17. 997799

satılık 225-70-16 at lastik

Ynt: satılık 225-70-16 at lastik güncelll... 0533.591.29.33 cebi unutmuşuz yaw...
  18. 997799

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) şimdiiii gelelim neler yaptık nasıl yaptık niye yaptık.... gelen kit full demonte geldi...fotolarda görüldüğü üzre hijyenik koşullarda kolların montajını yaptık... aracın değişecek parçaları söküldü, ama kolların boyu falan nasıl olucak...

19. 997799

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) foto....
  20. 997799

Ynt: Çorum dan 5.9 zj off-road modifiye (Krank şoreke) fooottooo

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler