Arama sonuçlarınız

1. nihat53

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Evet Derya bey , Yalıtım işi çok zorluyor. O yüzden iç kısım biraz uzun sürecek. Burçak bey, Elektrik tesisatının boş kabloları iptal edildi . Farlara ve kızdırma bujilerine Roleler bağlandı , Kapılar otomatik , ön...

2. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Bu da video http://www.youtube.com/watch?v=ktTrvJ7pR9Q&feature=youtu.be
  3. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Evet evet yeni fotolar var ama bende zamanyok , Hatta video bile var bakalım yükleyebilecek miyim? Dış görünüş neredeyse bitti.

4. nihat53

Direksiyon Simidi Sökme

Ynt: Direksiyon Simidi Sökme Direksiyounun orta Somununun sağ ve solunda yanlış hatırlamıyorsam 8 lik civata yerleri var. Buraya delikleri karşılayacak şekilde bir palaka vidalayıp sonra çektirme ile çıkaracaksınız. Sanayide tornacı veya iyi bir mekanikçi 5 dakikada söker.
  5. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Teşekkürler. Beğenmenize çok sevindim. Ama gerçekten yorgunluk kelimesi bile yetmez. Çok zorlu oluyor.

6. nihat53

Foto Tamamen benim tasarimimdir. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk HD

7. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Tesekkurler. Levent sanayi Hacı Erdal ista.
  8. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Evet ikisinide kestirdim. Ne olur ne olmaz . Nasil bir motor takarim bilmiyorum. Ikisi icin de dekoratif izgara aldim. Yakimda takarim.
  9. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Esnemede birsey olacagini sanmam. Sabitleme kupa ya yapiliyor. Zaten ayni renk onerisi ustalardan geldi.

10. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Foto

11. nihat53

Tesekkurler Ustalar gercekten cok iyi. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk HD
  12. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Az Daha.

13. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Biraz daha Foto.
  14. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Renk , artık belli oldu.
  15. nihat53

İNŞAALLAH. Ümidimiz o yönde. Ustalar sağolsun, en ince detayina kadar ilgileniyor. Örneğin, cok nadiren söktükleri bağlantı köşebentlerini bile söküp paslanmaya karşı ilaclayip ayri ayri boyuyorlar. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

16. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Artık sökme işlemleri bitti , Şase ziftlenip , parçalar boyanıp , montaj başlayacak.
  17. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Acaba hata mı yaptım, sökmeden üzerinde boyasam daha mı iyi olurdu, düşünüyorum. Arabanın aşağıda göreceğiniz resimlerde ki hali , geri toplama konusunda beni çok endişelendiriyor. ALLAHım ben ne yaptım , diye...
  18. nihat53

Temiz bir 10.000 tl gider. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

19. nihat53

Eger yuruyen aksamdan bahsediyorsaniz, mazot deposuna kadar yenilendi. 5.500 tl tuttu. Ama cok deyayli bir yenilemeden bahsediyorum. Yaklasik 250 kalem parca degisimi. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  20. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Bu arada orada benden önce çıkan bir aracın iki resmini de eklemek istedim. Zevkler ve renklerin çok net bir açıklaması , bence....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,175
Kayıtlı Üye Sayımız
167,060
Kaydolan Son Üyemiz
dusttornado

Çevrimiçi üyeler

Geri