Arama sonuçlarınız

1. nihat53

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Biraz daha

2. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Biraz ilerleme oldu ,
  3. nihat53

Izleyen ve iyi dilekler dileyen herkesten Allah razı olsun. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

4. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Biraz daha resim. Şuan Tavan yapılıyor. Daha sonra parça parça boyanacak ve lastik contaların tamamı civatalarla beraber değişecek şekilde boyanan parçalar monte edilecek.
  5. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Daha çok resim.

6. nihat53

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Tekrar merhaba, Uzun bir aradan sonra tekrar foruma bilgi girebiliyorum. Aslında elimde çok bilgi yok , araba biraz ağır ilerliyor.

7. nihat53

defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli

Ynt: defender için stepne taşıyıcı ve bir adet düz jant gerekli Merhaba, Benim elimde 1 adet Bu resimdeki var ve 1 adet üzerinde lastikli original Stepne jant var.
  8. nihat53

Defender 90 yan basamak

Ynt: Defender 90 yan basamak Hiç uğraşmayın bunun siyah ve bu ilandaki resmi var . Ben bir set aldım . çok güzel. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-land-rover-defender-110-svx-special-edition-yan-koruma-77059045/detay
  9. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Arkadaşlar . Bu alttaki konsol çok sağlam yerleştirmişler. Nasıl sökeceğimi bilen var mıdır? Koltuktaki benim bu arada, kabloların etiketlerini yazıyorum. inanın ne kadar bağlı kablo konnector varsa , neredeyse bir o...

10. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Bu konsolun altını da sökebilirsem Tamamdır. Bu biraz zorluyor.

11. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Güncel hali
  12. nihat53

Re: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

13. nihat53

Re: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Uzun bir aradan sonra, aracin icini kendim sokmeye başladım. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  14. nihat53

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL Tabiki guzel olur, ancak benim icin yeterli degil. Dukkaniniz nerede?
  15. nihat53

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL Panjur güzel , emeğinize sağlık , Keşke bu başlığı ben ingiltereden orginal KBX panjur seti sipariş vermeden önce açsaydınız. Yani 1 ay önce. Ancak bir sorum olacak , Eski tip panjur taşıyıcı yı yeni tip panjur gibi gözükmesi için nasıl öne doğru...

16. nihat53

land rover defender proje

Ynt: land rover defender proje Hangi il?
  17. nihat53

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) nihat bey kolay gelsin <br /> yurt dısından sıparış verdıgınız parcaları gumrukten gecırdıkten sonra nasıl gecırıdıgınızı paylasırsanız cok sevınırım kolay gelsin tekrar Bu parcalari normalde yurtdisindan getirme...
  18. nihat53

Re: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Evet haklisin. Huseyin usta ısrarlarıma dayanamadı ve getir motorun parcalarini ben yapayım dedi. Yağlama dahil. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

19. nihat53

Re: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Artık mekanik işi bitiyor. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  20. nihat53

Re: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Onemli degil, lastigin bir raf ömrü vardır. Ama yanlış anlaşılmasın lastigin saklandigi ortam cok onemli dogru nem ve hava sicakliginda, beton ve islak bir zeminde olmadan yillarca saklanabilir. Alirken bakilmasi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri