Arama sonuçlarınız

1. nihat53

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Re: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Teginalp kardes. Yillardir ikinci el araba alip satarim (zevk icin) . 2006 yilindan bu yana bu araba belki 16. Arabam. Şunu öğrendim kim ne söylerse söylesin hic onemli degil, bu araba işinde eger Şansın yoksa ne...

2. nihat53

Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93480.0 Ben de Dediğiniz gibi motora kadar bir sürü eksiğim var.
  3. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Yurtdışından Dış aksesuarlar sipariş ettim. Grill setleri ve NAS lambalar.

4. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Aracın Son hali
  5. nihat53

Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

Ynt: Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı Benim cözümüm ; Diesel 2.5 n/a motorum var modeli 12J . Bunun icin ingiltreden 100£ e 19j model nolu 2.5 turbo diesel motoru satin aldim. Bunun uzerindeki tum benimkinden farkli parcalari getirtecegim . Sonra alinan motor cöpe. Yada daha...

6. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Karar verdim , Yine beyaz olacak ama Jant hariç bu araç gibi yapmayı düşünüyorum. Bu gün artık yürüyen aksamın bitmesi gerekiyor. Gidip Sanayiye bakacağım. 4 adet federal couragia mt lastik aldım. Bu lastikleri de ...

7. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Eğer olursa böyle düşünürüm. Çünkü araç köşeli hatlara sahip Yuvarlatılınca güzel olmuyor. Tabii bence.....
  8. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Arkadaşlar , Ben rengine karar vermiştim ama aşağıda satıştaki link teki aracı gördüm ve çok kararsız kaldım. Ya yapmaya çalışırsam ve bu linkteki gibi olursa diye , bu yüzden renk dahil herşeyde kararsız kaldım...
  9. nihat53

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur Özay bey , Ben Her yaz en az 2 - 3 defa Ayvalık a gidiyorum. Aşağıdaki linkte benim yapımına başladığım Defender e bulabilirsiniz. ALLAH izin verirse Bu sene 1 kere de bu aracımla gitmek isterim . Eğer zamanım olursa...

10. nihat53

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

Ynt: defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur Özay bey , Bana yolladığınız dökümanlar için çok teşekkür ederim. Bende konuya bir ekleme yapmak isterim. Aşağıdaki linkte tüm yeni Belgeleri bulabilirsiniz. Çok yararlı bir site...

11. nihat53

Re: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) İnanın bende sabirsizlaniyorum. Ama huseyin ustanin tamirhanesi inanilmaz derecede yogun. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  12. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Amacım Budur.

13. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Ama bunlar çok farklı görünüyor. Değil mi?
  14. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Bir soru Daha , Aşağıdaki link teki SVX led leri alıp benim aracıma takmak istiyorum. Daha önce takmış olan varmı ? Çünkü bildiğim kadarıyla LED ve ampül aynı akımı çekmediğinden en azından sinyalde sorun olacaktır...
  15. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Teşekkür ederim , basit bilgiymiş . ama bilmedikten sonra , öğrenince insanın hoşuna gidiyor.

16. nihat53

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Aracima asagidaki direksiyon simidini takmak istiyorum. Ancak bunun icin 48 spline deniyor ve eger aracim 36 spline ise takamazmışım. Bilgisi olan varmi . Bu arada aracim original hidrolik direksiyon 1987 ingiliz yapımı...
  17. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Ben aracı tamamen yeniden yapmak istediğimden dolayı , zaten bunlara bakaccaktık. Ancak Sizinde ufak tefek testlerle tesbit edebileceğiniz sorunlar var. Mesela Ön iki lastiği kriko ile kaldırın Lastiği sağa sola...
  18. nihat53

Re: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Öncelikle Tesekkurler. Evet araci tam da tahmin ettiginiz gibi Tuncay ustadan aldım. Henuz aracin yuruyen aksam masrafı belli olmadi, ancak 4.000 tl diye tahmin ediyorum. Tam listeyi servisten cikmadan veremem...

19. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Arazi ve LT 77 nin tamamen dağılmış hali.
  20. nihat53

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Ben land rover alaska white 909 yapmak istiyorum. İngiltere den yetkili land servisinden aldim kodu. Defender in kendi kodu. Bende nissan turbo td27 düşünüyorum. Sent from my iPad using Tapatalk HD

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri