Arama sonuçlarınız

1. nihat53

Yeni Aracımı Hep Birlikte Toplayalım...

Jantlar ın füme yazılı olanlarindan 4 tane bijon seti ile beraber ben 900 tl ye aldim. Ancak piyasada sadece siyah olanlari var. Bende bulursam arka kapiya yedek icin 1 tane daha alacağım. Sent from my iPad using Tapatalk HD

2. nihat53

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur

defender ile ilgili detaylı bilgiler içeren cd isteyene yardımcı olunur Merhaba Bende istiyorum , Eger icindeki data yı weetransfer.com la yollarsaniz hemen gelir. Nihatd@gmail.com Simdiden teşekkürler Sent from my iPad using Tapatalk HD
  3. nihat53

Serdar bey , Araci kaca aldiniz. Nihat Sent from my iPad using Tapatalk HD

4. nihat53

Serdar bey , oncelikle hayirli olsun , Bende asagida ki linkte aracimi toplamaya basladigimi soyleyebilirim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=93480 Neredeyse benim yapmak istedigim rengi yapmişsınız. Ben ön cam altı havalandırmalari beyaz ama kaputu parlak siyah yapacagim. Sonuc...
  5. nihat53

Sıfır km sandık motor tavsiyesi td5 mi 300tdi mı

Sayin Dixie, Uzmek ve kizdirmak bence söz konisu degil , bilgi , bilgidir. Fazlasinin zarari olmaz. Benim nacizane fikrim , bu forumda motor ile ilgili yilmak istenenler daha fazla güç ve acceleration icin yapiliyor. Sizin bahsettiginiz motorlara guc ve dayaniklilik icin denecek soz yok...

6. nihat53

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Re: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Cok tesekkurler. Az once sanayideydim. Isler yavas ilerliyor. Ama usta cok iyi arazi ve normal sanzumani komple dağıtmış. Artik cikacak fiyattan korkmaya basladim acikcasi Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

7. nihat53

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Iyi niyetler icin tesekkur ederim. Araci 12.000 TL ye aldim. Sent from my iPad using Tapatalk HD
  8. nihat53

Ynt: Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...) Mekanik olarak elden geçerken fotoları
  9. nihat53

Merhaba Gezenbilir Ailesi yeni bir eski 1987 Defender 110 aldım. Revizyon (Rebiuld) başladı. Şimdilik birkaç resim le başlıyorum. Araç şuan Maslak Sanayide Mekanik olarak elden geçiyor. Bu resimler Sadece Mazot harcanarak Maslak a kadar gelmiş ilk halidir.(yani satın alınma hali)

10. nihat53

Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda.

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Motor bd30 degil. Turbo 2.7 td27 . 4.000 civarında. Bende soylemıstım. 20.000 i aşarsa başlamam.

11. nihat53

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Bugün sabah Ankara işitme arabamı görmeye gittim. Aksam geri istanbula dondüm . Arabayı hatta land rover defender ı hatta ve hatta oyuncak sayılacak ml 320 yıl saymazsak ilk defa bir 4x4 arazi aracı kullandım. İlk izlenimlerim ...
  12. nihat53

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Denem için resim koyuyorum.

13. nihat53

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Herkesin iyi dilekleri için şimdiden çok teşekkür ederim. Çok haklısınız dipsiz kuyu , ama benim bu alıp sattığım 16. arabam ve şuan Eşimde 1 Seat Altea ve bende de 1 Audi A4 var. Defender evin 3. arabası olacak. Yani aslında "dipsiz...
  14. nihat53

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Pek işten anlamak değil de biraz tedbirli olmak. Ben bilgisayar teknisyeniyim. ama Pendik sanayide rektefiyeci ve Kartal sanayide Bosch diesel pompacı akrabalarım var. Bende Pendik te oturuyorum. Eğer Kaporta ve boya , belki birde...
  15. nihat53

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Eğer 20.000 i geçecek gibi olursa , başlamadan satarım. Tahminden 20 civarı hesaplıyorum. Kaporta boya ve iç döşeme harici ben yapacagım. ( motor , yürüyen, izolasyon., elektrik tesisatı v.s. Gibi)

16. nihat53

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. İsmail bey in tavsiyesine uydum. 3 ayrı albüm yaptım. 1 - Alınma hali; https://plus.google.com/u/0/photos/115374732164361731175/albums/5745360758433978321 2 - Yapmak istediğim hali ...
  17. nihat53

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Resim olayını bende anlamadım arkadaşlar. Moderatorlere ve ilatişim e yazdım. Ancak henüz cevap yok, belki yayınlanma öncesi kontrol falandır dedim. üç ayrı bilgisayar ve 2 ayrı işletim sistemi denedim. Hatta şu an Mac os üzerinden deneme...
  18. nihat53

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Sahibinden link ini koydum. 10.000TL ye aldım. Ancak daha Klima ve Hid. Direksiyon u aynı yerden alacağım. Onlar eklenmedi.

19. nihat53

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Bu da aslında hayal ettiğim ancak şuan için hiç mümkün olamayacak bir araç örneği.
  20. nihat53

Ynt: Yeni bir Defender aldım. Restorasyon yakın zamanda. Örnek aracın devamı.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri