Arama sonuçlarınız

1. mycamper

Karavan Tasarım Projesi İçin AutoCad Plan Çizimlerine İhtiyacım Var

Ynt: Karavan Tasarım Projesi İçin AutoCad Plan Çizimleri Merve Hanım, aramıza hoşgelmişsiniz. Bu forumdaki yazınızı ben atlamışım :o Neyse en azından başka kanalla da olsa işinize yarayacağını umduğum bilgiyi size verdim, umarım işinize yarar. Sonucu bildirirseniz sevinirim.

2. mycamper

Motokaravan Tercihi Konusunda Yardım Görüş ve Önerileriniz?

RE: Yardım! Nasıl Bir Karavan? Oğuz dostum hiç kızmadım >:( Senenin hatrı sayılır bir kısmını motokaravanda geçirmiş birisi olarak senin tecrübe ve önerilerine saygı duyarım. Ve herşeyi çok güzel, detaylı açıklamışsın.
  3. mycamper

National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın!

Ynt: National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın! Merhaba, evet mesajınız gözden kaçmış, kusura bakmayın. Sorularınıza ben kendi deneyimlerimi aktararak cevap vereyim. Ben Turbo Dizel 1900cc T4 orijinal yüksek tavan kullandım. Gün geldi arkasına scooterimi de koydum, gün geldi...

4. mycamper

Ynt: National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın! Dün programı kaçırıp "kahrolamadım" diye üzülenler için, bugün (24 eylül 2008) saat 14:00'te tekrar yayınlanıyor.
  5. mycamper

1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği Boğaç Bey, maalesef 2008 organizasyonu geçti :( Şenlik 17-18-19 Mayıs tarihlerindeydi http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=11425.0, yeterli katılım olmadığı için etkinliği kulüp üyeleri arasında yaptık. Ama 2009 yine mayıs ayı sonuna doğru olacaktır...

6. mycamper

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği Sayın ilyasfb, bir dahaki etkinlik derken, Anadolu Kamp Karavan Şenliği'ni kastediyorsanız onu genelde Mayıs sonuna doğru bir tarihe oturtmaya çalışıyoruz, onun için mayıs ayını beklemeniz gerekebilir :) Ama onun dışında geniş katılımlı etkinliklerimiz de...

7. mycamper

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar Memnuniyetle her türlü deneyim ve bilgimi paylaşırım.
  8. mycamper

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar Sayın denge, benim de hayalimde bir otobüs yok, ama orada izlediğimiz bambaşka birşeydi. Kahrolmamız da o yüzden. Yoksa neden böyle bir araca sahip olamamak değil.
  9. mycamper

Otobüs Karavanlar

Ynt: Otobüs Karavanlar Merhaba, Bir çoğumuz 1 saat kadar önce verdiğiniz adresin fabrikasında bir karavanın nasıl yapıldığını izledik 1 saat boyunca ve kahrolduk, sanırım bu yüzden her hangi bir cevap gelmemiştir. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16638.0 Programın yayın saati...

10. mycamper

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği Sayın Özdener, öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Reklamcı ve görüntü yönetmeni olarak sizlerle birbirine uzak olmayan mesleklerdeniz. Ben grafik tasarımcısıyım, kulüpten çok yakın bir başka arkadaşım ise profesyonel reklam fotografçısı. Samanrıra'da sözünü...

11. mycamper

Ynt: National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın! Keşke programı kaçırsaymışım >:( O neydi yaa öyle ;)
  12. mycamper

Ynt: National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın! Umarım unutmazsınız (derken ben unuturmuşum)... Ben de cep telefonunun çalar saatini kurayım unutmadan bari :D

13. mycamper

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği Haldun dostum, off-road oyunlarına 2 senedir katılıyoruz, bir aksilik olmazsa bu sende de katılmayı çok istiyoruz.
  14. mycamper

Ynt: National Geographic Channel'da Karavan Programı, Kaçırmayın! Evet arkadaşlar, program bugün National Geographic Channel'da saat 22:00'de... Benden hatırlatması... ;)
  15. mycamper

Ynt: 1. Anadolu Kamp Karavan Şenliği Murat dostum, yazıp yazmama arasında çok kararsız kaldım ama, sanırım yazmak doğru olan davranış olacak. Birazdan yeni bir başlıkla bu konuyu sizlerle paylaşacağım. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=16787.0 Ayrıca, burada bahsi geçen forum da aynı...

16. mycamper

Motokaravan Tercihi Konusunda Yardım Görüş ve Önerileriniz?

RE: Yardım! Nasıl Bir Karavan? Sayın orsaalabanda, forumumuzda yer alan http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=14011.0 başlığı altındaki fotograflara bir göz atmanızda yarar var. Aracın olmazsa olmazları arasında duş-wc de yazmışsınız, ancak aracın ağırlıklı kullanım şeklinde ise 2-3...
  17. mycamper

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza hoşgeldiniz sayın orsaalabanda.
  18. mycamper

Motokaravan Ruhsatı?

Ynt: Motokaravan Ruhsatı? Erden Bey, umarım doğrudur, ben de o şekilde anladığım için yazdım. Ama dediğiniz gibi bir kuruluşa bunu teyit ettirmekte fayda var. ABS olayına gelince; bunda doğruluk payı olabilir. Şöyle ki; panelvanları servis aracına çeviren bir arkadaşım var sanayide. Bunlar...

19. mycamper

Motokaravan Ruhsatı?

Ynt: Motokaravan Ruhsatı? K Belgesi ile ilgili internette bulduğum bir yazı şöyle: K BELGESİ K BELGELERİNDE SON GELİŞME KARAYOLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİNDE 21.02.2008 TARİHLİ RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİREN DEĞİŞİKLİKLERLE UYGULAMAYA KONULAN HUSUSLAR HAKKINDA AÇIKLAMA Karayolu Taşıma...
  20. mycamper

National Geographic Channel'da 23 Eylül 2008 salı günü saat 22:00'de yayınlanacak Efsane Fabrikalar programını kaçırmamanızı öneririm. Çünkü, programın bu bölümünde, dünyanın en konforlu araçlarından birisi olan Amerikan motokaravanı Winnebago karavanlarının üretim aşamaları ve teknik sırları...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.