Arama sonuçlarınız

1. mycamper

Bisiklete Takılan Romörk

Ynt: Bisiklete Takılan Romörk Daha önce karavan bölümünde açılmış başlıkta cevaplamıştım, ama konuyla ilgilenen başkalarının da işine yarayabileceği için tekrarlamak istiyorum. yukarıda ve aşağıda fotografı görünen römorku, bir arkadaşım aracılığıyla Amerika'dan getirtmiştim. Türkiye'de...

2. mycamper

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) http://www.anakamp.org/mycamper/ adresinde gördüğünüz camperimin üzerindeki hiç bir sticker (aracın yanındaki bant dahil) ruhsata işli değildi. Kulüp logosunun, web adresinin işletilmesi gerekiyor mu bunu da bilmiyorum...
  3. mycamper

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Sayın Tatar, özür dilenecek bir durum yok, ben sadece gezenbilir stickerinin nereden temin edilebileceği konusunda yardımcı olmak için o linki koymuştum.

4. mycamper

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Arkadaşlar, GEZENBİLİR logo / sticker ilgili link: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31188.0
  5. mycamper

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Ahmet bey, gezenbilir sticker linki: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=31188.0

6. mycamper

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak AYGAZ Kartuşlu ocaklarda, aşağıda (soldaki kartuş sadece) resmi bulunan 220 gr'lık LPG kartuş kullanılmaktadır. Ve fiyatı 5 TL veya üstüdür. 2 kg'lık "piknik tüp" dediğimiz tüp gaz ile kıyaslandığında bile pahalıya gelmekte bence. Verimlilik konusunda LPG ocaklar benzin...

7. mycamper

RÜZGAR'a Acil Şifalar

Ynt: RÜZGAR'a Acil Şifalar Karavancılıkla ilgili her konuda bilgisini ve deneyimini herkesle paylaşan, değerli büyüğüm Hüseyin ağabeyime geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.
  8. mycamper

Westfalia VW T3 Yatak Olan Koltuk

Ynt: Westfalia VW T3 Yatak Olan Koltuk SATILDI
  9. mycamper

Tatil Gününün İyi Değerlendirilmesi için Tavsiyeler

Öğleden sonra yağmur başlayacağı yöndeki meteoroloji tahminlerine rağmen en azından şimdilik güneşli olan bir havada, 3 günlük bir tatilin birinci gününde, evde klavye başında oturup bu satırları yazan bendenizin bu satırları okuyacak arkadaşlarıma "zamanın değerinin farkına varma" adına...

10. mycamper

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ömer dostum, çok güzel yapmışsınız Karyat'a gitmekle... Katyat, baharın huzur içinde kamp yaparak yaşanacağı doğal bir kamp alanı. Başka kampingler olsa da oranın yeri bir başka bende ve bazı dostlarımda. Benim için orası ilk göz ağrısı, son...

11. mycamper

Antalya'da Yeni Bir Kamping; Pınara Kamping - Tekirova

Ynt: Antalya'da Yeni Bir Kamping; Pınara Kamping - Tekirova Kampingin kendi ağzından; "2009 Yılı Kamp fiyatlarımız aşağıdaki gibidir. Çadır Bizden kişi başı 7.50 TL Çadır Kampçıdan kişi başı 6.00.-TL Karavan 2 Kişi 25.00.-TL (+ her kişi için 5 TL) Fiyatlara Çamaşır Makinesi,Buzdolabı,Yemek...
  12. mycamper

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) İçin rahat olsun İnsel dostum, ben hem cuma hem de cumartesi çalışıyorum :) Ve "nerde o eski günler" diyorum. Çünkü öğrenciliğimden beri bir işe girerken ilk sorduğum şey "cumartesileri çalışılıyor mu?" olurdu. Şimdi ise "pazar da çalışıyoruz"...

13. mycamper

Westfalia VW T3 Yatak Olan Koltuk

özelikle VW T3 kullanan arkadaşları ilgilendiriyor: Elimde bir adet orijinal Westfalia ikili, yatak olan arka koltuk mevcut, koltuk çok temiz kullanılmış. Sadece mekanizmasının Almanya Reimo satış fiyatı 228 Euro. ( http://www.reimo.com/de/58004-sitzbankbeschlag_ohne_anhebung_vw_bis_8_89/ )...
  14. mycamper

Satılık Jerry Can / Metal Benzin Bidonu 20 ve 10 lt.

Satılık Jerry Can 20 lt fiyat 40 TL, 10 lt fiyat 30 TL. (birer adet mevcut) Bidonlardan sadece 20 lt'lik olan 1 kez doldurulmuştur, 10 lt'lik kullanılmamıştır. İlgilenenler mycamper@hotmail.com mail/msn adresimden ulaşabilirler.
  15. mycamper

Kamping İçin Yardım.

Ynt: Kamping İçin Yardım. Gencer, kamp malzemeleri için forumun ilan panosuna da bakmanda yarar var. Özellikle önündeki bagaj ve mutfaktan dolayı, kamp için düşünülebilecek bir çadır: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30061.0

16. mycamper

The Cozz Camping'de Bahar Partisi

Ynt: The Cozz Camping'de Bahar Partisi
  17. mycamper

18. mycamper

19. mycamper