Arama sonuçlarınız

1. mycamper

The Cozz Camping'de Bahar Partisi

Ynt: The Cozz Camping'de Bahar Partisi

2. mycamper

3. mycamper

4. mycamper

5. mycamper

6. mycamper

Ynt: The Cozz Camping'de Bahar Partisi Aydın Bey, babanıza saygılarımı ve selamlarımı sunuyorum, teşekkür ederim. Birazdan fotografların kalanlarını da ekleyeceğim.

7. mycamper

Isınma

Ynt: Isınma Soğuk kamplarda güle güle kullanın. Benim herhangi yurtdışı, dolayısıyla gümrük deneyimim yok. Ancak aynı üründen 1'den fazla getirmediğiniz sürece sorun olmaz sanırım. Trumatic'i getiren arkadaşım gümrükte "aracıma aldım" demiş hiç birşey sormamışlar bile... Başka bir arkadaşa...
  8. mycamper

Isınma

Ynt: Isınma Günay Bey, yukarıda verdiğim adresten alışverişi şu şekilde yaptım: Önce Almanya'da oturup Türkiye'ye gelecek veya Türkiye'den bir iş için Almanya'ya gidip gelecek birini bulmanız gerekiyor. Siteden istediğim ürünü satın aldım. Ödemeyi kredi kartımla yaptım. Teslimat adresini...
  9. mycamper

Ynt: The Cozz Camping'de Bahar Partisi Hayati bey haber verdiğiniz için teşekkür ederim. Gazetegez.net'in sahibi Şaban Mergül beyin objektifinden etkinliğe ait fotografların bazılarını aşağıda aktarıyorum. Şimdilik daha fazla fotograf görmeyi arzu eden arkadaşlar www.gazetegez.net adresinden...

10. mycamper

Ynt: The Cozz Camping'de Bahar Partisi 11 - 12 Nisan 2009 tarihlerinde yapıldı.

11. mycamper

Katlanan Mangal, Çok Pratik

Ynt: Katlanan Mangal, Çok Pratik Arkadaşlar, cuma günü verdiğim satılık kamp malzemeleri ilanındaki malzemeleri vermek için depoyu eşelerken kıyıda kalmış 3 adet mangal çıktı. İlgilenen arkadaşlar mycamper@hotmail.com mail/msn adresimden bana ulaşabilirler. İstanbul Anadolu yakasında elden...
  12. mycamper

Ynt: The Cozz Camping'de Bahar Partisi Arkadaşlar, bu haftasonu The Cozz Camping'de düzenlenen bahar partisine katıldım. Vipcaravan'ın çabasıyla toplanmış olan o kadar karavanı bir arada görmek etkileyiciydi. Soğuk hava ve rüzgara rağmen yaratılan sıcak ortam, canlı müzik, samimi sohbetler...

13. mycamper

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Ynt: Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak? Levent Bey merhaba, elektrik bilgim yok, bu bilgiye sahip arkadaşlar daha tatminkar cevap verebilir, ama en azından şunu kestirebiliyorum: Güneş paneli sistemi zaten kuracaksanız, bundan doğrudan akülerinizi şarj edebilirsiniz...
  14. mycamper

Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri

Ynt: Motokaravan Dönüşümü için Teknik Tadilat Projesi Onay ve Ruhsatlandırma İşlemleri Arkadaşlar, Cevdet Bey'in silinen herhangi bir üyeliği filan yoktur. İki farklı üye ismi kullanması kendi insiyatifi diye düşünüyorum. Ve sanırım benim kendisine özelden yazdığım mesajı yanlış anladı ve bu...
  15. mycamper

K.A.S.K.

Ynt: K.A.S.K. 2005 senesinde yaptığım "K.A.S.K. TAK!" çalışmalarımın devamı:

16. mycamper

K.A.S.K.

Ynt: K.A.S.K. Evet Bali Emrah, 2005 senesinde EMOK'daki (Enduro Motosiklet Kulübü) arkadaşlarımın isteği üzerine bir kaç çalışma yapmıştım. Dolayısıyla slogan, yani K.A.S.K.'ın açılımı bana ait. Ama zaten sloganın kullanıldığı bu afişler de kamu yararına, sosyal içerikli olduğu için...
  17. mycamper

Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları

Ynt: Motokaravan Örnek Model ve Fotoğrafları Sayın Erdal Yaman, benimle mail yoluyla iletişime geçerseniz, elimde fazla var (aşağıda resmi olan), kaç tane istiyorsanız size ödemeli olarak gönderebilirim. Profil bilgilerinizde hangi şehirde olduğunuz yazmıyor, eğer İstanbul Anadolu...
  18. mycamper

Bir Avuç Kampçı ve Karavancıyız...

Ynt: Bir Avuç Kampçı ve Karavancıyız... Sayın Ahmet Tuzcuoğlu, İnandığım ve doğru olduğunu düşündüğüm konularda kimsenin adını zikretmekten kaçınmam. Yazdıklarımda ne bir hakaret, ne de bir iftira vardır. Siz bazı şeyleri anlamamakta ısrar ettiğiniz sürece isminiz daha çok yerde zikredilir...

19. mycamper

Ynt: Bir Avuç Kampçı ve Karavancıyız... Sevgili arkadaşlar, yapıcı davranış ve satırlarınız için teşekkürler. Benim açtığım bu konu başlığına bakılırsa, zaten amacımın ne olduğu da anlaşılır. Ben silmemiş olmama rağmen tahmini silinme gerekçelerini açıklayarak, fikirlerimi beyan ederek, daha...
  20. mycamper

Ynt: Bir Avuç Kampçı ve Karavancıyız... Sayın Ahmet Tuzcuoğlu, gerek sizin silinen mesajınızı, gerekse yukarıdaki mesajımda size dair yazdıklarımı tekrar tekrar okudum. Eğer yukarıda yazdıklarımdan dolayı beni kırmaktan çekiniyorsanız, buna gerek yok, yanlış birşeyler yazdığımı düşünüyorsanız...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri