Arama sonuçlarınız

1. Luqaa

Elektrikli Mobilet mi Motosikletmi?

Selamlar arkadaşlar.ben Kayseriden bi üniversite öğrencisiyim.elektrikli motosikletleri araştırıorm ama tam bilgi alamıorm kimseden.evden okula,okuldan eve arada birde kısa mesafeli gezintilere çıkmak istiyorum.Max 1500 tl olacak bi araç.kız arkadaşımıda arkama bindirip ekonomik bir iş çıkarmak...

2. Luqaa

Land Rover Freelander 1.8 Sport Bilgi Paylaşımı

SLM ARKADAŞLAR.FORUMDA BAYA Bİ ARADIM.AMA TAM CEWABIMI KİMSEDEN BULAMADIM.BEN KAYSERİDEN ÖĞRENCİ KARDEŞİNİZ.AZ YAKAN GÖRNÜŞ AÇISINDAN GÜZEL Bİ ARAÇ OLARAK GÖRÜORM.FREELANDER 1 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.1999-2001 ARASI OLAN MODELLERDEN.AMA YAKIT SARFİYATI,PARÇALARI,YÜRÜRÜ,ARKA AÇILIR TENTESİ VB...
  3. Luqaa

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu saygılar Ömer Bey inşallah gerçek hayattada görüşme imkanı buluruz :)

4. Luqaa

Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması

Ynt: Kayseri Off-Road Grubunun Buluşması abicim tam link verirmisiniz ben yeni katıldım aranıza kayserli öğrenci bi arkadaşınızımda :)
  5. Luqaa

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu slmlar :) ben barış kayseriden 22 yaşındayım :) inş yakında bi jimny sahibi oluorm burda bol bol konuşuruz artık kayseriden arkadaşları tanışmaya bekliorm :)

6. Luqaa

Yeni Jimny'ciler Buraya

BU CUMA İNŞALLAH YENİ BİR JİMNY SAHİBİ OLUYORUM.BENİM GİBİ ARKADAŞLARIN BURDA TOPLANMASI GÜZEL VE FAYDALI OLUR DİYE DÜŞÜNÜYORUM :) TABİKİ BÜYÜKLERİMİZİNDE BİZİ BİLGİLENDİRMESİ VE YARDIM ETMESİNİ BEKLİYORUZ :) ENGİN BARIŞ KAYA

7. Luqaa

Önerilerinizi Ve Yardımlarınızı Bekliyorum

tüm forum üyelerine selamlar :) günlerdir üyelğimin aktive olmasını bekliyorum.Beni genç bi arkadaşınız olarak bilgilendirirseniz çok sevinirim.off-road araçları ağırlıkta fakat diğer araçlarlada ilgili en iyi yorumları her zmn bu sitede buluyorum.Banada yardım etmeniz için buralara geldim :)...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,175
Kayıtlı Üye Sayımız
167,060
Kaydolan Son Üyemiz
dusttornado

Çevrimiçi üyeler

Geri