Arama sonuçlarınız

1. dr.hunter

Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası Ben de onu demek istedim....Oraya ustayım diye oturuyorsa hakkını verecek,yok değil se onu oraya oturtmayacaklar...İşi ehil olan yapsın tek derdimiz bu....

2. dr.hunter

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası dostum sen olayı nasıl algıladın bilemem.Benim problemim yok,arkadaşların problemini derinden hissedip empati kurduğum için bu yorumu yazdım...Deneme yanılmayla zaten herşey çözülür merak etme.....
  3. dr.hunter

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Motor Lambası Konuyu merakla ve hayretle okudum....Ama bir sonuca varamadım....2.7crd düşünen biri olarak hayal kırıklığına uğradım...En sorunsuz motor olarak bilinen bu motorun çözümü yokmu şimdi....Amerikalı yapıyor biz çözemiyoruz....Yetkili servisleri didiklemek...

4. dr.hunter

2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum

Ynt: 2002 model Grand Cherokee 2.7 CRD almak istiyorum.. yorumlarınızı bekliyorum jeep'e diyecek yok,heleki quadrdrive ise...
  5. dr.hunter

1993 Lada Niva

Ynt: 1993 Lada Niva Sabır ve azminizi kutlarım....

6. dr.hunter

Şaşkınlık veren 4x4??

Ynt: Şaşkınlık veren 4x4?? daha önce bir yerde izlemiştim...insani hayallere sürüklüyor...

7. dr.hunter

Jeep ZJ 5.2 Donanımlı Beyaz Su Aygırı

Ynt: Jeep ZJ 5.2 Donanımlı Beyaz Su Aygırı Hayırlı satışlar...
  8. dr.hunter

Sönmemiş Kireç Kullanıp Çamurdan Kurtulmak

Ynt: Sönmemiş Kireç Kullanıp Çamurdan Kurtulmak Paylaşım için teşekkürler...
  9. dr.hunter

Tek Başına Kampın Artı ve Eksileri

arazide olsundan taştan olsun.....

10. dr.hunter

Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler

Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler Zaten aracı göbeğine kadar çamura,suya sokarsan çıkınca mutlaka servisin yolu görünür....Elektronik aksam olarak zengin olduğu için sensörler vs.hasar görebilir....Şahsi fikrim bu tip araçları expedisyon tarzı gezilerde kullanmak...Yani yola...

11. dr.hunter

Doğa'da Kamp Ortamı için Kütük Ocak

Ynt: Doğa'da Kamp Ortamı için Kütük Ocak paylaşım için teşekkürler...
  12. dr.hunter

Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri

Ynt: Yaptıklarım - Ettiklerim ve Maliyetleri Hayırlı uğurlu olsun......

13. dr.hunter

Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler toyota nın sağlamlığına diyecek yok...ancak bir gıdım fark için çok fark ödemek gerek,bandrol farkıda cabası...
  14. dr.hunter

Ynt: Grand cherokee 2.7 crd ilk izlenimler Paylaşım için teşekkürler...Uzun süredir bu araçları takipteyim...Overland ile limited arasında hava yastığı sayısı vs.gibi önemli farkları varmı acaba...2004 ve üzerini tavsiye ediyorlar...Acaba siz ne düşünüyorsunuz...selamlar...
  15. dr.hunter

Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? Evet getirilmiş....Maddi duruma göre 250 tercih edilebilir...Ancak benim için 125 yeter....Herkese selam....

16. dr.hunter

Bu disco'yu bana değerlendirebilir misiniz?

Ynt: Bu disco'yu bana değerlendirebilir misiniz? Nacizane fikrim,kazasını bilemem ama,hasarsız ve rutin bakımları yapıldığını varsayarsak gayet uygun....Sonuçta bakımı yoksa bu motorlar nazlıdır,sürekli arıza verir ve 20 binlirayla bile iş bitmez....Selamlar....
  17. dr.hunter

Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? Henüz almadım.WR250 yi daha getiren yok sanırım....Ancak KLX mi WR250 mi derseniz kesinlikle WR derim...KLX WR nin yanında çok mülayim kalır...Selamlar...
  18. dr.hunter

x5 3.0i

Ynt: x5 3.0i Bence para harcamaktan çekinmeyecek birinin Türkiyede de rahatlıkla yapabileceği birşey...Herşey cebimizdeki arkadaşların sayısıyla orantılı.....

19. dr.hunter

Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı

Ynt: Ekonomik Araç Üstü Kamp Çadırı Güzel çalışma...Emeğe saygı.....Başarılar dileyerek takipteyim...Selamlar...
  20. dr.hunter

Kendi Karavanını Kendin Yap (dedicated)

El emeği bu olsa gerek....İnşallah hayırlısıyla tadını çıkartırsınız...Selamlar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri