Arama sonuçlarınız

1. dr.hunter

Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme

Ynt: Dacia Duster Vinç Montajı ve Yükseltme Gidişat iyi gibi....Umarım iyi konumlarda görürüz.Selamlar

2. dr.hunter

Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi

Ynt: Dacia Duster 4WD Çekiş Sistemi Tebrikler...Ön yargıları yıkmak lazım...Bence biraz donanımla arazide çok iş yapar...Hesaplı olmasıda cabası...
  3. dr.hunter

Dacia Duster Modifikasyon

Ynt: Dacia Duster Modifikasyon Çok pratik...Ben beğendim...Acaba nasıl temin edebiliriz bu vinci?Detaylı teknik bilgisi varmı acaba?selamlar...

4. dr.hunter

Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor

Ynt: Fatsada Yeni Bir CJ-5 Doğuyor Tebrikler...Selamlar....
  5. dr.hunter

KAÇIRILMAZ FIRSAT OFFROAD DONANIMLI VİTARA

Ynt: Kaçırılmaz Fırsat Offroad Donanımlı Vitara hayırlı satışlar...

6. dr.hunter

KAÇIRILMAZ FIRSAT OFFROAD DONANIMLI VİTARA

Ynt: Kaçırılmaz Fırsat Offroad Donanımlı Vitara hayırlı satışlar...

7. dr.hunter

OFF-ROAD aksesuar

Ynt: OFF-ROAD aksesuar Katılıyorum...Destek için yapabileceğim birşey varsa amenna...
  8. dr.hunter

işte yeni arkadaşım

Ynt: işte yeni arkadaşım Hayırlı olsun..Bu model ve kasada özellikle dikkat etmemiz gereken birşey varmı acaba..Vergi mevzuatını sonuçlanınca paylaşırsanız sevinirim...
  9. dr.hunter

1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi

Ynt: 1950 Model Gazlı - Benzinli Massey Ferguson Projesi Gerçekten takdire şayan bir örnek...

10. dr.hunter

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Bu aracı kullanmak için E tipi sürücü belgesi mi gerekli acaba?

11. dr.hunter

Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı

Ynt: Unimog 406 Doka Projesi Tamamlandı Gerçekten emeğinize ve sabrınıza hayran kaldım...Birçok kişinin kafasında olupta cesaret edemediği işi başarmışsınız...Allah hepimize nasip etsin...Sizinde dediğiniz gibi o koca aracın rengi olmamış...Heybetini gizlemiş...selamlar...
  12. dr.hunter

Arazi Aracında Son Nokta

Ynt: Arazi Aracında Son Nokta Videodaki aracı çok beğendim....Ama bizim ülkemizde sadece hayal edilebilir...

13. dr.hunter

Camper Doblo Karavan Yapımı

Kolay gelsin....Umarım hayalinize kavuşursunuz...Kangoo için ben de benzer şeyler düşünmüştüm...Bakalım neler çıkacak ortaya...Selamlar...
  14. dr.hunter

Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? Ya da: 7500\15=500(hp başına ödenen TL). 12500\22=568. 14500\30=483. tabii ki cebimizdeki arkadaşların nufusyla orantılı olarak alternatifler çoğalır...Gönlüm WR250R den yana ancak tam ikikat fazla ödemek demek...Şuanda arazide beni...
  15. dr.hunter

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? 8,66=7500 tl.6,27=12500 tl.4,36=14500 tl.

16. dr.hunter

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? Cevap için teşekkürler...Nacizane fikrim 6-7 hp. fazlası için iki kat para vermeye değermi bilmiyorum..WR250 ile KLX250 nin fiyatları yakın ancak yamaha 8-9 hp daha güçlü...Acaba WR250 dahamı mantıklı ?
  17. dr.hunter

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Gezenbilirin yeni ve eski tüm üyelerine merhabalar....
  18. dr.hunter

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) Yeni arkadaşlarımıza hoşgeldiniz diyerek formda kalıp eğlenmelerini dilerim...Selamlar...

19. dr.hunter

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? Performansı konusunda bir fikriniz var mı?İlkbaharda inşallah alacağım....Antalyada bir bayiide inceledim ama adam biraz ilgisizdi,motorun sesini falan duyamadık...
  20. dr.hunter

Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35

Ynt: Kendi Çekme Karavanını Yapanlar; enginizm35 Kolay gelsin....İyi çalışmalar,tebrikler....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri