Arama sonuçlarınız

1. dr.hunter

Kısa Şase VW T4 Syncro ve Camper Planları

Katılıyorum....Ancak daha önce bir form üyesinden bu aracın biraz zorlanınca balata kokusu gelmeye başlamasından bahsettiğini duymuştum...Benimde hayalimdeki araç .....Yani offroadın ustaları tabii ki iyi ancak otomobil den de farkı yok....Beni arazide dolaştırırken hep oturur pozisyonda...

2. dr.hunter

Kısa Şase VW T4 Syncro ve Camper Planları

Acaba yurt dışından getirtilemez mi?Ayrıca seikel diye bilinen alman firması portal aks ve G dişlisi uygulaması yapıyor...Parçaları getirip taktırsak TÜV de sorun yaşanırmı acaba....
  3. dr.hunter

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu Koltuk arkası organizerleri nereden bulabiliriz...Selam lar.....

4. dr.hunter

Defender 110 Westfalia Tavan

Ynt: Defender 110 Westfalia Tavan Murat bey umarım hayallerinize tez zamanda kavuşursunuz...Sizin gibi bende karavan hayranıyım...Ben ambulans kasaların 300 tdi modellerini düşünmüştüm...Klimalı ve hidrolik direksiyonlu...Bir ara 97 model 20-22 arası ilanlar görmüştüm...Ayrıca çift sıra...
  5. dr.hunter

Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı?

Ynt: Bir Arkadaşa Gitmek için 103 km Yapılır mı? Tebrikler...Biraz geç oldu ama......Lise son sıftayken(1993)bir arkadaşımla aynı gün içinde 40 km.gidip 40 km.geri dönmüştük....Çok eğlenceliydi...Ancak o tarihler araç yoğunluğu bukadar değildi...Yollar kendini bilmez sürücülerle dolu....Ne...

6. dr.hunter

VW Transporter t4 Camper için Yardım

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Teşekkürler....

7. dr.hunter

Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan

Ynt: Benim Karavanım; Defender 130 Alkoven Karavan Aracınız hayırlı olsun...Şahsi fikrim her karavanın eksiği olan 4x4 özelliğini barındıran bir karavan,karavancılıkta ayrı bir kulvar demektir...Asfalta,yola ihtiyaç duymadan doğaya kucak açabilmek anlatılmaz,yaşanır...Selamlar...
  8. dr.hunter

VW Transporter t4 Camper için Yardım

Ynt: VW Transporter t4 Camper için Yardım Merhabalar...Mercedesi görme şansımız varmı acaba...Selamlar..
  9. dr.hunter

Sonunda hayalimiz gerçek oldu.

Ynt: Sonunda hayalimiz gerçek oldu. Hayırlı uğurlu olsum...Merakla bekliyoruz....

10. dr.hunter

Karavanımın Yapım Aşamaları, DEFENDER 110

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları, DEFENDER 110 Bu kasalarda 300 TDİ ler var....Hatta çift sıra koltuklular bile var....

11. dr.hunter

Grand Cherokee 2.7 CRD

Ynt: Grand Cherokee 2.7 CRD Konuyu dağıtmak istemem ancak merak ettiğim bir konu var;limited lerde sıkça rastladığımız bej renk döşeme overlandlarda da var mı acaba....
  12. dr.hunter

2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar Overland modelinde iç döşeme rengi bej veya başka renk(siyah veya gri dışında) yok mu acaba.....İlanlardaki araçlarda rastlayamadım.....

13. dr.hunter

Karavanımın Yapım Aşamaları, DEFENDER 110

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları, DEFENDER 110 Takibe devam....Fotoları,gelişmeleri bekliyoruz....Selamlar....
  14. dr.hunter

2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar Temiz bir 2004 overland bulup binmek lazım......
  15. dr.hunter

2.7 CRD Için Tavsiyeye İhtiyacım var

Ynt: 2.7 CRD Için Tavsiyeye İhtiyacım var Nacizane şunları diyebilirim;motoru sağlam ve uzun ömürlüdür,mercedes ML270 lerdeki motor,modeline göre quadrodrive,variolock gibi kilit sistemleri mevcut.2004 ten itibaren makyajlandı...Limited ,vision,overland versiyonları mevcut.Ayrıca blackpearl...

16. dr.hunter

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu Abi orjinallik mi kaldı arabada ...Resmen mutasyona uğradı,genleri bile değişti.... ;D ;D ;D ;D ??? ??? ???
  17. dr.hunter

Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? Haklısınız...Ülkemizde maalesef bu tip hobileri yaşamak çok pahalı....Ancak çin mallarını incelersek fiyatın yüksek olmadığını görebiliriz....Genel anlamda vergi yükünden dolayı fiyatlar abartılı çıkıyor....Gelelim bahsi geçen makinaya....15 Hp. nin...
  18. dr.hunter

Şampiyonun Doğuşu

Ynt: Şampiyonun Doğuşu Kolay gelsin....Merakla takipteyiz...Selamlar....

19. dr.hunter

Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ

Ynt: Alanya'dan Land Rover Defender 1998 TDİ Aracınız hayırlı olsun...Neden kapı saclarını değiştirme gereği duydunuz?Aliminyum olarak mı değiştiriliyor?Selamlar...
  20. dr.hunter

Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Off-road,Raodhopper (Arif Hüküm) Arif bey öncelikle gönülden tebrik ediyorum sizi....Eğer plaka görünmese ve başlığı görmesem yurt dışı imalatlarından zannederdim....Gerçekten ülkemizde bu tip bir başarıyı görmek beni sevindirdi.....İmkanların kısıtlı olduğu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,176
Kayıtlı Üye Sayımız
167,061
Kaydolan Son Üyemiz
AliCan07

Çevrimiçi üyeler

Geri