Arama sonuçlarınız

1. dr.hunter

Grand Cherokee' lerde Avrupa ve Amerikan Versiyonu

Ynt: Grand Cherokee' lerde Avrupa ve Amerikan Versiyonu Merhabalar sonuç olarak amerikan mı avrupa lı mı ?Hangisini tercih etmeli.....

2. dr.hunter

satılık 2,8 turbo dizel cj-7...

Ynt: satılık 2,8 turbo dizel cj-7... Hayırlı satışlar....Daha fazla bilgi lütfen.....
  3. dr.hunter

Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı?

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? Sanırım bu model yeni pek kullanıcısı yok mu ne?Neyse ben alayımda tecrübelerimi paylaşayım... ;D ;D ;D ??? ??? ???

4. dr.hunter

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu genede tekrar hoşbulduk
  5. dr.hunter

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? Bu da siyahı....

6. dr.hunter

Ynt: Yamaha WR125R bu motoru tanıyan varmı? ....

7. dr.hunter

Selamlar...araştırmalarımın sonucu kafamdaki motorlardan biriside bu....acaba bilen kullanan öneren veya önermeyen arkadaşımız varmı?İlginize teşekkürler....
  8. dr.hunter

Enduro fikir?

Ynt: Enduro fikir? Uğur bey konunun nereye gitmesini isterdiniz....Motor seçimi hakkında fikir sahibi olmaya çalışıyoruz...Siz tecrübelisiniz diye sizin başınızı ağrıtıyoruz....Ben birşey kullanmıyorum,sakıncası varsa sizi rahatsız etmeyelim...Selamalar...
  9. dr.hunter

Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu

Ynt: Motosiklet Bölümü Tanışma Platformu Herkese merhaba...Adım Özgür 35 yaşındayım...Doktorum.....Çocuk yaşlardan beridir motosiklete biniyorum...Ama kendime ait bir motorum olmadı....4-5 yıl önce arazide binmek için aldığım plakasız ruhsatsız minsk i saymazsak...Bu günlerde Kawasaki klx...

10. dr.hunter

2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar You toube daki videoda dikkatimi çekti sanki önde kilit yok gibi...Yanılıyormuyum acaba....

11. dr.hunter

Arazide Cherokee 4.7 mi, Yoksa Range Rover P38 4.6 mı ?

Ynt: Arazide Cherokee 4.7 mi, Yoksa Range Rover P38 4.6 mı ? Yetkili servisler LPG li araçlara bakıyor mu.....Benim tercikim GC.den yana ama sırf buyüzden 4.7 den uzak duruyorum...
  12. dr.hunter

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar Standart haliyle bile çok iş yapar....Bu araçlarda sadece orta kilit vardı değilmi..Yanılıyorsam düzeltin lütfen...Öne ve arkaya kilit takılsa(takılıp takılamayacağından emin değilim)Diğer donanımlar,tekerlek,yükseltme,vinç,yapılsa...

13. dr.hunter

Enduro fikir?

Ynt: Enduro fikir? Enduroculukta son noktalardan birisi(şahsi fikrim)Hangi motorlardan geçtiniz...Daha sağlıklı kararlar alabilmemiz için bize fikir verir belki...Selamlar...
  14. dr.hunter

Enduro fikir?

Ynt: Enduro fikir? Uğur bey siz ne kullanıyorsunuz...
  15. dr.hunter

Enduro fikir?

Ynt: Enduro fikir? Yanılmıyorsam transalpten bahsediyor....Bilemiyorum,düzgün bakımları yapıldıysa olabilir...Yılda 45000 km.demektir...Ayda 3750 km.

16. dr.hunter

Enduro fikir?

Ynt: Enduro fikir? F650 GS yi de arasıra kafamdan geçiriyorum ama yedek parça ve servis sıkıntısı yaşamaktan korkuyorum...
  17. dr.hunter

Enduro fikir?

Ynt: Enduro fikir? Konuyu geç fark ettim ama KLE 500 konusunda ne derdiniz....
  18. dr.hunter

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar Mesut bey sizin aracınız nedir....Fotoları falan var mı...Sakıncası yoksa....Selamlar..

19. dr.hunter

Ynt: 2.7 crd standart veya offroad donanımlı kullanıcılar Mesut bey illaki tavanı alçak olması offroadcılıkta bulunmaz nimet...Yanal eğimlerde daha güvenlidir ayrıca....Ağırlık merkezi yere nekedar yakın olursa okadar iyidir...Ancak içi de ferah olsa tadından yenmezdi demek istiyorum....
  20. dr.hunter

Karavan İçin Ocak

Ynt: Karavan İçin Ocak Açıklama için teşekkürler....Çok pratik görünüyor.....Selamlar....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,175
Kayıtlı Üye Sayımız
167,060
Kaydolan Son Üyemiz
dusttornado

Çevrimiçi üyeler

Geri